TÖISSÄ M&J DYNASTIALLA

Esihenkilötyö on tärkeä osa yrityksen toimintaa. Suunnannäyttäminen ja työntekijöiden kehittymisen varmistaminen ovat elintärkeitä yrityksen menestyksen takaamiseksi. Esihenkilön tehtävä on luoda toiminnallaan selvyyttä työntekoon ohjaamalla työntekijöitä ja asioita kohti asetettuja tavoitteita. Hyvä esihenkilö on luotettava, johdonmukainen ja...

Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara ja liiketoiminnan kulmakivi. Työntekijöiden sitouttaminen omaan yritykseen on ensisijaisen tärkeää. Kilpailu myynti- ja asiakaspalvelualalla on erittäin kovaa. Jos työntekijä ei ole sitoutunut, vaihtaa hän helposti kilpailevaan yritykseen. Jos työntekijä ei voi hyvin työssään, voi hän päätyä vaihtamaan...

Haluatko oppia uutta tai kehittää osaamistasi myynnin parissa? Meille voi hakea ilman aikaisempaa myyntikokemusta, mutta tarjoamme myös työpaikkoja alan ammattilaisille. Seuraavaksi kerromme viisi syytä, miksi juuri sinun tulisi hakea osaksi meidän huikeaa tiimiämme.

Kesätyöt alkavat olla pian taputeltu, joten on aika palata hetkeksi kuluneeseen kesään. Tänä kesänä työntekijöidemme kirjo on ollut hyvinkin laaja, ja työntekijöitä on ollut niin nuorista kesätyöseteliläisistä korkeakouluopiskelijoihin saakka. Arvostamme jokaisen kesätyöntekijämme panostusta yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.

Uusimmalla YouTube videollamme Mika vastaa Instagram seuraajiemme lähettämiin kysymyksiin. Videolta saa monipuolisia vastauksia muun muassa palkkaukseen ja työnhakuun liittyviin kysymyksiin. Mikäli sinua vielä mietityttää jokin asia, niin laita meille viestiä ja keskustellaan lisää.

Mahdollistamme nuorille erilaisia työssäoppimisjaksoja. Tänäkin vuonna meillä on ollut työssä oppimassa myynnin ja markkinoinnin töissä. Alla kahden opiskelijan kokemukset työssäoppimisjaksoista.

Urapolku

13.08.2021

Olemme lanseeranneet vuoden alussa työntekijöidemme urapolun yrityksessämme. Lisäksi lanseerasimme kaksi kehityksen tasoa, jotka ovat näyttämässä konkreettisesti kehitysaskeleet. Nämä ovat PRO- ja Eliitti-tasot, joiden palkinnot ovat ekstrana palkan ja muiden palkintojen päälle.

Olemme mukana Vastuullinen kesätyö sekä Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa. Mitä se tarkoittaa ja mihin asioihin olemme sitoutuneet, jotta voimme olla mukana Oikotien kampanjassa?