TÖISSÄ M&J DYNASTIALLA

Kuopion ja Jyväskylän toimistoillamme on paljon harjoittelijoita muun muassa tradenomi, merkonomi tai kauppatieteiden opiskelijoita. Jyväskylän toimistollamme Otso on juuri suorittanut liiketalouden ammatillisen harjoittelun. Seuraavaksi tarkemmin, mitä Otson työnkuvaan harjoittelijana kuului, ja miten yksi harjoittelupäivistä meni.

Tervetuloa pääkallopaikkaamme Kuopion toimistolle! Täältä saavat alkunsa uudet projektit ja innovaatiot. Vilskettä riittää myyjien keskuudessa, kun he pääsevät kokeilemaan erilaisia projekteja oman mielenkiintonsa sekä taitotasonsa mukaan. Lisäenergiaa toimistolle ovat tuomassa arjessamme ympäri vuoden pyörivät toimistokisat.

Esihenkilötyö on tärkeä osa yrityksen toimintaa. Suunnannäyttäminen ja työntekijöiden kehittymisen varmistaminen ovat elintärkeitä yrityksen menestyksen takaamiseksi. Esihenkilön tehtävä on luoda toiminnallaan selvyyttä työntekoon ohjaamalla työntekijöitä ja asioita kohti asetettuja tavoitteita. Hyvä esihenkilö on luotettava, johdonmukainen ja...

Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara ja liiketoiminnan kulmakivi. Työntekijöiden sitouttaminen omaan yritykseen on ensisijaisen tärkeää. Kilpailu myynti- ja asiakaspalvelualalla on erittäin kovaa. Jos työntekijä ei ole sitoutunut, vaihtaa hän helposti kilpailevaan yritykseen. Jos työntekijä ei voi hyvin työssään, voi hän päätyä vaihtamaan...

Moikka! Mä oon Annika Ahtonen, 20-vuotias wellness-tradenomiopiskelija Kuopiosta. Minun kädenjälkeäni on voinut päästä näkemään Dynastian somessa kuluneen kevään ja kesän aikana. Olen siis suorittanut ammatillista harjoitteluani Dynastian somevastaavan roolissa.

Haluatko oppia uutta tai kehittää osaamistasi myynnin parissa? Meille voi hakea ilman aikaisempaa myyntikokemusta, mutta tarjoamme myös työpaikkoja alan ammattilaisille. Seuraavaksi kerromme viisi syytä, miksi juuri sinun tulisi hakea osaksi meidän huikeaa tiimiämme.

Kesätyöt alkavat olla pian taputeltu, joten on aika palata hetkeksi kuluneeseen kesään. Tänä kesänä työntekijöidemme kirjo on ollut hyvinkin laaja, ja työntekijöitä on ollut niin nuorista kesätyöseteliläisistä korkeakouluopiskelijoihin saakka. Arvostamme jokaisen kesätyöntekijämme panostusta yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.