TÖIHIN MEILLE

AVOIMET TYÖMAHDOLLISUUDETMYYNTI- JA ASIAKASPALVELUTEHTÄVÄT, KESÄTYÖ


KUOPIO, VARKAUS, JYVÄSKYLÄ JA VANTAA

Palkkaamme korkeakouluopiskelijoita erilaisiin myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa kuten finanssialan asiakaspalvelutehtävät, B2B ajanvaraukset ja jäsenhankinta.

Kokopäiväiset kesätyöt tarjolla 1.5.-31.8.2023 väliselle ajalle, mutta töiden aloittaminen osa-aikaisesti on myös mahdollista. Työajat ovat joustavia. Aiempi kokemus asiakaspalvelusta, myyntityöstä tai puhelintyöstä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Panostamme jokaisen työntekijän perehdyttämiseen ja jatkuvaan valmentamiseen omalla koulutusohjelmallamme. Parhaiten työhön sovellut, mikäli olet yli 18-vuotias, omaat sujuvat IT-taidot ja omaksut nopeasti uusia asioita. Palkkauksessamme turvallisen takuupalkan lisäksi pääset vaikuttamaan tulososuuksiin omalla työpanoksellasi. Saat antoisan työkokemuksen ja pääset työskentelemään mielenkiintoisten yhteistyökumppaneidemme kanssa, mahdollisesti hankkimaan myös esihenkilötyö kokemusta ja saamaan arvokkaan merkinnän CV:hen.

Hyppää mukaan kannustavaan ja hyvällä energialla varustettuun tiimiimme!

Olemme sitoutuneet noudattamaan Vastuullinen kesäduuni -periaatteita jo seitsemän vuotta eikä tulevakaan kesä tee muutoksia. Haluamme tuottaa kesätyöntekijöillemme onnistuneen kesätyökokemuksen sekä antaa avaimia myynnin saloihin ja mahdollistaa urakehityksen yrityksessämme sekä yleisesti työmarkkinoilla.


TYÖHARJOITTELUT, TYÖSSÄOPPIMISET, OPPISOPIMUS SEKÄ OPINNÄYTETYÖT


KUOPIO, VARKAUS, JYVÄSKYLÄ & VANTAA

OPPISOPIMUS: Tarjoamme myynnistä kiinnostuneille mahdollisuuden suorittaa liiketalouden perustutkinnon oppisopimuksella yrityksessämme.

Tutkinnon suorittamiseen menee noin kaksi vuotta. Käyt 1-3 päivänä kuukaudessa lähiopetuksessa oppilaitoksessa ja lisäksi ammattitaitoasi arvioidaan työpaikalla näyttöjen avulla.

Työtä tehdään erilaisten vaihtuvien myyntiprojektien sekä hallinnollisten tehtävien parissa.

TYÖHARJOITTELUT JA TYÖSSÄOPPIMISET: Tarjoamme erilaisia työharjoitteluita ja työssäoppimisia eri koulutasoille. Olemme tehneet esimerkiksi myynnin, markkinoinnin sekä rekrytoinnin harjoitteluja.

OPINNÄYTETYÖT: Meillä voit tehdä myös opinnäytetöitä eri aihealueista nopeasti kehittyvässä ja kasvavassa myyntiorganisaatiossa. 


Jätä hakemus, niin keskustellaan työstä lisää!

MJ DYNASTIA

MIKÄ ON PARASTA DYNASTIALLA?