Ura M&J Dynastialla

Meillä kouluttaudut, kehityt, etenet ja menestyt.

Tarjoamme työtä myyntihenkisille hyville tyypeille. 

Kaikki meillä aloittavat käyvät koulutusohjelmamme, jossa keskitymme myynnin kehittämiseen ja itsensä johtamiseen. 

 Pitkä myynti- ja valmennuskokemuksemme takaa, että tiedämme avaimet tehokkaaseen myyntityöhön ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. 

AVOIMET TYÖMAHDOLLISUUDET

ASIAKASHANKKIJA

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Varkaus ja etätyö

Etsimme ASIAKASHANKKIJAA edustamaan Ruokaboksi-palvelua. Palvelu Suomessa on uusi, joten tuote herättää asiakkaissa uutuuden intoa ja mielekkäitä kokeiluja. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailta ja Ruokaboksin myynti on kasvanut rajusti. Tarvitsemme nyt lisää apua myyntiin, sillä Suomessa on vielä paljon asiakkaita, jotka eivät ole päässeet kuulemaan uudesta loistavasta palvelusta.

Asiakashankkijat ottavat rohkeasti yhteyttä uusiin asiakkaisiin ja kartoittaa heidän tarpeitaan palvelua kohtaan. Tällä hetkellä Ruokaboksi-palvelu toimii Pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Oulussa ja näiden lähikunnissa. Ruokaboksin ratkaisut sopivat jokaiselle ja ne tuovat arvoa arjen kiireisiin. 

Tarjolla on kokoaikaista ja osa-aikaista työtä kaikilla toimistoillamme. Lisäksi meillä on muutama etätyöpaikka avoinna. Koulutamme kaikki uudet työntekijämme oman koulutusohjelmamme mukaan. 

Jätä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella. 

MYYNTINEUVOTTELIJA

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Varkaus ja etätyö

Etsimme myyntineuvottelijoita toimeksiannoillemme. Tällä hetkellä suurin myyntimme tulee A-Lehtien tuotevalikoimasta, mutta teemme jatkuvasti muita mielenkiintoisia myyntitoimeksiantoja. 

Työssä kontaktoit aiempia asiakkaita sekä lämpimiä liidejä. Työ soveltuu kaikille, sillä koulutamme jokaisen koulutusohjelmamme mukaan. Työssä pärjää parhaiten kun on oma-aloitteinen, innokas, ahkera sekä valmis oppimaan uutta. 

Tarjolla on kokoaikaista ja osa-aikaista työtä sekä voit myös kouluttautua oppisopimuksella kaikilla toimistoillamme. Työ on mahdollista tehdä myös etänä. 

Jätä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella.


MYYNTIKOUTSI

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu ja Varkaus

Oletko myynnin huipputekijä ja haluaisit edetä urallasi? Sinua kiinnostaa myynti- ja henkilöjohtaminen? 

Haemme koutsikoulutukseemme uusia innokkaita ja myynnin nälkäisiä huipputyyppejä. Koulutuksen aikana teet muiden myyjien ohella myyntityötä, mutta myös syvennät omaa valmennusosaamistasi koulutusohjelmamme avulla. 

Myyntikoutsit M&J Dynastialla valmentavat ja tsemppaavat joukkueensa tavoitteisiin.  Lisäksi myyntikoutseilla on tärkeä tehtävä olla mukana koulutusohjelmassamme kouluttajana.

Kerro itsestäsi lisää ja jätä hakemus alla olevalla lomakkeella.

Lue lisää työharjoittelumahdollisuuksistamme blogista!

Työharjoittelussa M&J Dynastialla

Hae meille töihin alla olevan lomakkeen kautta

Voit myös jättää avoimen hakemuksen alta. Tarjoamme opiskelijoille harjoittelujaksoja, opinnäytetöitä ja erilaisia projekteja.