Ura M&J Dynastialla

Meillä kouluttaudut, kehityt, etenet ja menestyt.

Tarjoamme työtä myyntihenkisille hyville tyypeille. 

Kaikki meillä aloittavat käyvät koulutusohjelmamme, jossa keskitymme myynnin kehittämiseen ja itsensä johtamiseen. 

Olemme yhtä Dynastia perhettä. Tarjoamme työntekijöillemme mm. lounaita, liikunta- ja kulttuurietua sekä hyvän ja turvallisen työympäristön oppia uutta. Pitkä myynti- ja valmennuskokemuksemme takaa, että tiedämme avaimet tehokkaaseen myyntityöhön ja henkilökohtaiseen kehittymiseen.

AVOIMET TYÖMAHDOLLISUUDET

(Kokopäivä- ja osa-aikatyöt)

ASIAKASHANKKIJA RUOKABOKSILLE

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä ja Vantaa

Etsimme ASIAKASHANKKIJAA edustamaan Ruokaboksi-palvelua. Palvelu Suomessa on uusi, joten tuote herättää asiakkaissa uutuuden intoa ja mielekkäitä kokeiluja. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailta ja Ruokaboksin myynti on kasvanut rajusti. Tarvitsemme nyt lisää apua myyntiin, sillä Suomessa on vielä paljon asiakkaita, jotka eivät ole päässeet kuulemaan uudesta loistavasta palvelusta.

Asiakashankkijat ottavat rohkeasti yhteyttä uusiin asiakkaisiin ja kartoittaa heidän tarpeitaan palvelua kohtaan. Tällä hetkellä Ruokaboksi-palvelu toimii Pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Oulussa ja näiden lähikunnissa. Ruokaboksin ratkaisut sopivat jokaiselle ja ne tuovat arvoa arjen kiireisiin. 

Tarjolla on kokoaikaista ja osa-aikaista työtä kaikilla toimistoillamme.  Koulutamme kaikki uudet työntekijämme oman koulutusohjelmamme mukaan. 

Jätä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella. MYYNTINEUVOTTELIJA Sähkö-tiimiin

Kuopio, Oulu, Varkaus, Helsinki, Jyväskylä ja Vantaa

Palkkaamme uusiin toimistoihimme myyntivoimaa sähkösopimusmyyntiin. Tarjoamme säästöä asiakkaille nykyisiin sähkösopimuksiin, joten tuotetta on helppo päästä myymään. Kysy lisää työstä jättämällä hakemus. 

Tarjolla on kokoaikaista ja osa-aikaista työtä. Koulutamme kaikki työhön valitut koulutusohjelmamme mukaan ja tarjoamme kaikille uramahdollisuuksia yrityksessämme.

ASIAKASHANKKIJA (PROJEKTIMYYJÄ)

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Varkaus ja Vantaa

Etsimme asiakashankkijoita toimeksiannoillemme. Työssä kontaktoit aiempia asiakkaita sekä lämpimiä liidejä. Työ soveltuu kaikille, sillä koulutamme jokaisen koulutusohjelmamme mukaan. Työssä pärjää parhaiten kun on oma-aloitteinen, innokas, ahkera sekä valmis oppimaan uutta. 

Tarjolla on kokoaikaista ja osa-aikaista työtä sekä voit myös kouluttautua oppisopimuksella kaikilla toimistoillamme. 

Jätä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella.


ASIAKASNEUVOTTELIJA RAHOITUSPALVELUIHIN

Varkaus

Aloitimme uuden toimeksiannon yrityksen kanssa, joka löytää asiakkailleen parempia ratkaisuja heidän nykyisiin lainoihin ja luottoihin. Mikäli asiakkaalla on useampia kalliita pienlainoja tai useita osamaksusopimuksia, toimeksiantajamme auttaa heitä yhdistämään ne edullisemmaksi lainaratkaisuksi.

Jotkut asiakkaat tarvitsevat kuitenkin apua hakemuksen täyttämiseen tai hakemus on voinut jäädä kesken esimerkiksi teknisen häiriön vuoksi ja meidän tehtävänämme onkin kontaktoida nämä asiakkaat ja auttaa heitä reaaliajassa viimeistelemään hakemus. 

Parhaiten työhön sovellut, mikäli olet yli 18 vuotias ja ymmärrät lainoihin, osamaksuihin ja kulutusluottoihin liittyviä käytäntöjä, jotta osaat tarvittaessa vastata asiakkaiden kysymyksiin ja neuvoa heitä. Sinulla on hyvä ja vakuuttava ulosanti ja osaat käyttää sujuvasti tietokonetta, internettiä ja kirjata asiakkaan tietoja täsmällisesti. 

MYYNTIKOUTSI

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Varkaus ja Vantaa

Oletko myynnin huipputekijä ja haluaisit edetä urallasi? Sinua kiinnostaa myynti- ja henkilöjohtaminen? 

Haemme koutsikoulutukseemme uusia innokkaita ja myynnin nälkäisiä huipputyyppejä. Koulutuksen aikana teet muiden myyjien ohella myyntityötä, mutta myös syvennät omaa valmennusosaamistasi koulutusohjelmamme avulla. 

Myyntikoutsit M&J Dynastialla valmentavat ja tsemppaavat joukkueensa tavoitteisiin.  Lisäksi myyntikoutseilla on tärkeä tehtävä olla mukana koulutusohjelmassamme kouluttajana.

Kerro itsestäsi lisää ja jätä hakemus alla olevalla lomakkeella.KESÄTYÖT

ASIAKASHANKKIJA (Kesätyö)

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Varkaus, Oulu ja Vantaa


Palkkaamme kesälle asiakashankkijoita jokaiselle toimistollemme ympäri Suomea. Työssä kontaktoit aiempia asiakkaita, joten myyntiä tulee päivittäin. Koulutamme kaikki uudet työntekijämme oman koulutusohjelmamme mukaan, joten sinun ei tarvitse olla valmis myyjä - asenne ratkaisee!

Jätä hakemus alta ja keskustellaan lisää työstä. 

KESÄMYYJÄ Sähkö-tiimiin
Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Varkaus, Oulu ja Vantaa

Aloitamme uuden myyntiprojektin, johon etsimme nyt huipputyyppejä kartoittamaan asiakkaiden sähkösopimustilanteita ja tarjoamaan edullisia sopimuksia. Työ soveltuu myyntiuran alkuvaiheessa olevalle innokkaalle tai jo myynnin ensiaskeleiden ottaneille. Etsimme työtehtävään täysi-ikäisiä ja myynnin nälkäisiä huipputyyppejä! 

Jätä hakemus alta ja keskustellaan lisää työstä. 

KESÄKOUTSI

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Varkaus, Oulu ja Vantaa

Vahvistamme kesäksi valmennustiimiämme ja palkkaamme kesäkoutseja myyjien tueksi myynnin valmennukseen. Kesällä yrityksessä on paljon kesätyöntekijöitä, joten on tärkeää, että jokaisella on mahdollista saada vinkkejä ja kannustusta päivittäin. Kesäkoutsin tärkein tehtävä on pitää yllä hyvää fiilistä toimistolla, auttaa antamalla vinkkejä sekä näyttää myös omalla myynnillään esimerkkiä muille.

Etene myyntiurallasi eteenpäin ja hae myyntikoutsiksi!

Lue lisää työharjoittelumahdollisuuksistamme blogista!

Työharjoittelussa M&J Dynastialla

Jätä hakemus ja keskustellaan työstä lisää

Voit myös jättää avoimen hakemuksen alta. Tarjoamme opiskelijoille harjoittelujaksoja, opinnäytetöitä ja erilaisia projekteja.