Me palkkaamme myynnistä kiinnostuneita hyviä tyyppejä sekä myyntiurallaan eteenpäin haluavia. 

Jätä hakemus ja keskustellaan työstä lisää

MJ DYNASTIA

Avoimet työmahdollisuudet (kokopäivä- ja osa-aikatyöt)

Myyntineuvottelija

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Varkaus ja Vantaa

Etsimme myyntineuvottelijoita toimeksiannoillemme. Käymme työhaastattelussa läpi aiempaa työkokemustasi ja kerromme mistä projekteista sinun on helpoin aloittaa. 

Työssä pärjää parhaiten kun on oma-aloitteinen, innokas, ahkera sekä valmis oppimaan uutta.

Tarjolla on kokoaikaista ja osa-aikaista työtä sekä voit myös kouluttautua oppisopimuksella kaikilla toimistoillamme.


ASIAKASPALVELIJA rahoitustiimiiin

Kuopio ja Varkaus 

Tehtävänämme on auttaa asiakasta täyttämään keskeneräiseksi jäänyt rahoitushakemus. Tämän jälkeen toimeksiantajamme löytää asiakkailleen parempia ratkaisuja heidän nykyisiin lainoihin ja luottoihin. Mikäli asiakkaalla on useampia kalliita pienlainoja tai useita osamaksusopimuksia, toimeksiantajamme auttaa heitä yhdistämään ne edullisemmaksi lainaratkaisuksi.

Sinulla on hyvä ja vakuuttava ulosanti ja osaat käyttää sujuvasti tietokonetta, internettiä ja kirjata asiakkaan tietoja täsmällisesti. Työ soveltuu myös opiskelijoille osa-aikaisesti. 


ASIAKASHANKKIJA Ruokaboksi-tiimiin

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Varkaus ja Vantaa

Etsimme ASIAKASHANKKIJAA edustamaan Ruokaboksi-palvelua. Palvelu Suomessa on uusi, joten tuote herättää asiakkaissa uutuuden intoa ja mielekkäitä kokeiluja. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailta ja Ruokaboksin myynti on kasvanut rajusti.

Asiakashankkijat ottavat rohkeasti yhteyttä uusiin asiakkaisiin ja kartoittaa heidän tarpeitaan palvelua kohtaan. Ruokaboksin ratkaisut sopivat jokaiselle ja ne tuovat arvoa arjen kiireisiin.

Tarjolla on kokoaikaista ja osa-aikaista työtä kaikilla toimistoillamme. Koulutamme kaikki uudet työntekijämme oman koulutusohjelmamme mukaan.


HYBRIDIMYYJÄ

Kuopio ja Varkaus

Hybridimyyjät työskentelevät kahden myyntiprojektimme välillä. Työpäiväsi rakentuu osaltaan asiakaspalveluprojektissa, riippuen paljonko toimeksiantajamme tarvitsee palvelujamme sekä osaksi Ruokaboksi-tiimissä. Lupaamme, että teet päivittäin molempia projekteja, eli työnkuva on erittäin monipuolista. 

Työhön edellytetään sujuvaa Suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä. Plussaa on, mikäli osaat myös kohtalaista englantia 


MYYNTIKOUTSI

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Varkaus ja Vantaa

Oletko myynnin huipputekijä ja haluaisit edetä urallasi? Sinua kiinnostaa myynti- ja henkilöjohtaminen?

Haemme koutsikoulutukseemme uusia innokkaita ja myynnin nälkäisiä huipputyyppejä. Koulutuksen aikana teet muiden myyjien ohella myyntityötä, mutta myös syvennät omaa valmennusosaamistasi koulutusohjelmamme avulla.

Myyntikoutsit M&J Dynastialla valmentavat ja tsemppaavat joukkueensa tavoitteisiin. Lisäksi myyntikoutseilla on tärkeä tehtävä olla mukana koulutusohjelmassamme kouluttajana.


TYÖHARJOITTELUT, TYÖSSÄOPPIMISET, OPPISOPIMUS SEKÄ OPINNÄYTETYÖT

Lue lisää työharjoittelusta blogista!

Työharjoittelussa M&J Dynastialla

ja

Työssäoppiminen M&J Dynastialla

MJ Dynastia

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Varkaus ja Vantaa

OPPISOPIMUS: Tarjoamme myynnistä kiinnostuneille mahdollisuuden suorittaa liiketalouden perustutkinnon oppisopimuksella yrityksessämme. Tutkinnon suorittamiseen menee noin kaksi vuotta. Käyt 1-3 päivänä kuukaudessa lähiopetuksessa oppilaitoksessa ja lisäksi ammattitaitoasi arvioidaan työpaikalla näyttöjen avulla. Työtä tehdään erilaisten vaihtuvien myyntiprojektien sekä hallinnollisten tehtävien parissa.

TYÖHARJOITTELUT JA TYÖSSÄOPPIMISET: Tarjoamme erilaisia työharjoitteluita ja työssäoppimisia eri koulutasoille. Olemme tehneet esimerkiksi myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon sekä rekrytoinnin harjoitteluja.

OPINNÄYTETYÖT: Meillä voit tehdä myös opinnäytetöitä eri aihealueista nopeasti kehittyvässä ja kasvavassa myyntiorganisaatiossa.