Työmahdollisuudet M&J Dynastialla

Etsimme hyvällä asenteella olevia huipputyyppejä meille töihin. 

Panostamme jokaisen henkilökohtaiseen kehittymiseen ja valmentamiseen. Pitkä myynti- ja valmennuskokemuksemme takaa, että tiedämme avaimet tehokkaaseen myyntityöhön ja henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Miksi meille töihin?
- Me haluamme kouluttaa jokaisesta myynnin huipputekijän ja panostamme henkilökohtaiseen valmennukseen.
- Järjestämme myyntikisoja virkistämään arkea. Palkintoina on viime aikana olleet elektroniikkaa, palkintoreissuja Suomeen ja ulkomaille, rahapalkintoja ja ilmaisia lounaita.
- Olemme panostaneet koulutusohjelmaamme ja palkitsemme kehityksestä liikunta- ja kulttuuriseteleillä.
- Kasvavassa yrityksessämme on loistavat etenemismahdollisuudet omien vahvuusalueidesi mukaan.
- Me halutaan, että toimistoillamme on kiva ja mukava ilmapiiri, jotta jokainen pystyy onnistumaan työssään.

Jätä hakemus ja keskustellaan työstä lisää

MJ DYNASTIA

Avoimet työmahdollisuudet (kokopäivä- ja osa-aikatyöt)


Myyntineuvottelija

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Varkaus ja Vantaa

Etsimme asiakashankkijoita toimeksiannoillemme. Työssä kontaktoit aiempia asiakkaita sekä lämpimiä liidejä. Työ soveltuu kaikille, sillä koulutamme jokaisen koulutusohjelmamme mukaan. Työssä pärjää parhaiten kun on oma-aloitteinen, innokas, ahkera sekä valmis oppimaan uutta.

Tarjolla on kokoaikaista ja osa-aikaista työtä sekä voit myös kouluttautua oppisopimuksella kaikilla toimistoillamme.


ASIAKASEDUSTAJA rahoitustiimiiin

Kuopio ja Varkaus 

Tehtävänämme on auttaa asiakasta täyttämään keskeneräiseksi jäänyt rahoitushakemus. Tämän jälkeen toimeksiantajamme löytää asiakkailleen parempia ratkaisuja heidän nykyisiin lainoihin ja luottoihin. Mikäli asiakkaalla on useampia kalliita pienlainoja tai useita osamaksusopimuksia, toimeksiantajamme auttaa heitä yhdistämään ne edullisemmaksi lainaratkaisuksi.

Parhaiten työhön sovellut, mikäli olet yli 18 vuotias ja ymmärrät lainoihin, osamaksuihin ja kulutusluottoihin liittyviä käytäntöjä, jotta osaat tarvittaessa vastata asiakkaiden kysymyksiin ja neuvoa heitä. Sinulla on hyvä ja vakuuttava ulosanti ja osaat käyttää sujuvasti tietokonetta, internettiä ja kirjata asiakkaan tietoja täsmällisesti. 


ASIAKASHANKKIJA Ruokaboksi-tiimiin

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Varkaus ja Vantaa

Etsimme ASIAKASHANKKIJAA edustamaan Ruokaboksi-palvelua. Palvelu Suomessa on uusi, joten tuote herättää asiakkaissa uutuuden intoa ja mielekkäitä kokeiluja. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailta ja Ruokaboksin myynti on kasvanut rajusti.

Asiakashankkijat ottavat rohkeasti yhteyttä uusiin asiakkaisiin ja kartoittaa heidän tarpeitaan palvelua kohtaan. Ruokaboksin ratkaisut sopivat jokaiselle ja ne tuovat arvoa arjen kiireisiin.

Tarjolla on kokoaikaista ja osa-aikaista työtä kaikilla toimistoillamme. Koulutamme kaikki uudet työntekijämme oman koulutusohjelmamme mukaan.


MYYNTIKOUTSI

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Varkaus ja Vantaa

Oletko myynnin huipputekijä ja haluaisit edetä urallasi? Sinua kiinnostaa myynti- ja henkilöjohtaminen?

Haemme koutsikoulutukseemme uusia innokkaita ja myynnin nälkäisiä huipputyyppejä. Koulutuksen aikana teet muiden myyjien ohella myyntityötä, mutta myös syvennät omaa valmennusosaamistasi koulutusohjelmamme avulla.

Myyntikoutsit M&J Dynastialla valmentavat ja tsemppaavat joukkueensa tavoitteisiin. Lisäksi myyntikoutseilla on tärkeä tehtävä olla mukana koulutusohjelmassamme kouluttajana.


ASIAKASHANKKIJA Nordic Green Energy-tiimiin

Vantaa, Oulu ja Varkaus

Etsimme Nordic Green Energyn myyntitiimiin kokoaikaiseen työsuhteeseen huipputyyppejä tarjoamaan edullisia ja eettisiä sähkösopimuksia kuluttajille. Etsimme työtehtävään täysi-ikäisiä ja myynnin nälkäisiä huipputyyppejä!

Nordic Green Energy toimittaa sähköä yli 100 000 kohteeseen palvellen myös yli 10 000 yritystä ja organisaatiota luvaten aina kilpailukykyisen sähkön hinnan sekä vastuullisen ja eettisen toiminnan. Vuoden 2019 asiakastutkimuksen mukaan 94% Nordic Green Energyn asiakkaista ovat tyytyväisiä palveluun.
Sähköpalveluiden parissa työskentely on mielekästä, koska sopimusten vaihdot eivät maksa asiakkaille mitään ja saamme usein tehtyä asiakkaillemme jopa merkittäviä säästöjä. Lisäksi pystymme räätälöimään jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle parhaimman sopimusmallin. 

Tarjolla on kokoaikaista ja osa-aikaista työtä. Koulutamme kaikki työhön valitut koulutusohjelmamme mukaan ja tarjoamme kaikille uramahdollisuuksia yrityksessämme.


TYÖHARJOITTELUT, TYÖSSÄOPPIMISET, OPPISOPIMUS SEKÄ OPINNÄYTETYÖT

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Varkaus ja Vantaa

OPPISOPIMUS: Tarjoamme myynnistä kiinnostuneille mahdollisuuden suorittaa liiketalouden perustutkinnon oppisopimuksella yrityksessämme. Tutkinnon suorittamiseen menee noin kaksi vuotta. Käyt 1-3 päivänä kuukaudessa lähiopetuksessa oppilaitoksessa ja lisäksi ammattitaitoasi arvioidaan työpaikalla näyttöjen avulla. Työtä tehdään erilaisten vaihtuvien myyntiprojektien sekä hallinnollisten tehtävien parissa.

TYÖHARJOITTELUT JA TYÖSSÄOPPIMISET: Tarjoamme erilaisia työharjoitteluita ja työssäoppimisia eri koulutasoille. Olemme tehneet esimerkiksi myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon sekä rekrytoinnin harjoitteluja.

OPINNÄYTETYÖT: Meillä voit tehdä myös opinnäytetöitä eri aihealueista nopeasti kehittyvässä ja kasvavassa myyntiorganisaatiossa. 

Lue lisää työharjoittelusta blogista!

Työharjoittelussa M&J Dynastialla

ja

Työssäoppiminen M&J Dynastialla

MJ Dynastia