Työmahdollisuudet M&J Dynastialla

Meillä kouluttaudut, kehityt, etenet ja menestyt.

Tarjoamme työtä myyntihenkisille hyville tyypeille. 

Kaikki meillä aloittavat käyvät koulutusohjelmamme, jossa keskitymme myynnin kehittämiseen ja itsensä johtamiseen. 

Olemme yhtä Dynastia perhettä. Tarjoamme työntekijöillemme mm. lounaita, liikunta- ja kulttuurietua sekä hyvän ja turvallisen työympäristön oppia uutta. Pitkä myynti- ja valmennuskokemuksemme takaa, että tiedämme avaimet tehokkaaseen myyntityöhön ja henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Jätä hakemus ja keskustellaan työstä lisää

Voit myös jättää avoimen hakemuksen alta. Tarjoamme opiskelijoille harjoittelujaksoja, opinnäytetöitä ja erilaisia projekteja. 

MJ DYNASTIA

Kesätyöt 2021

ASIAKASHANKKIJA (Kesätyö)
Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Varkaus ja Vantaa

Palkkaamme kesälle asiakashankkijoita jokaiselle toimistollemme ympäri Suomea. Työssä kontaktoit aiempia asiakkaita, joten myyntiä tulee päivittäin. Koulutamme kaikki uudet työntekijämme oman koulutusohjelmamme mukaan, joten sinun ei tarvitse olla valmis myyjä - asenne ratkaisee!

MEILLÄ MYÖS KESÄTYÖSETELIPAIKKOJA VAPAANA - JÄTÄ HAKEMUS SIVUN ALALAIDASTA!

MYYNTINEUVOTTELIJA Sähkö-tiimiin
Vantaa, Oulu ja Varkaus

Palkkaamme kesäksi myyntineuvottelijoita Nordic Green sähkömyyntitiimiimme. 

Nordic Green Energy toimittaa sähköä yli 100 000 kohteeseen palvellen myös yli 10 000 yritystä ja organisaatiota luvaten aina kilpailukykyisen sähkön hinnan sekä vastuullisen ja eettisen toiminnan. Vuoden 2020 asiakastutkimuksen mukaan 93% Nordic Green Energyn asiakkaista ovat tyytyväisiä palveluun.

Sähköpalveluiden parissa työskentely on mielekästä, koska sopimusten vaihdot eivät maksa asiakkaille mitään ja saamme usein tehtyä asiakkaillemme jopa merkittäviä säästöjä. Lisäksi pystymme räätälöimään jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle parhaimman sopimusmallin.  

Avoimet työmahdollisuudet (kokopäivä- ja osa-aikatyöt)


ASIAKASHANKKIJA (Projektimyyjä)

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Varkaus ja Vantaa

Etsimme asiakashankkijoita toimeksiannoillemme. Työssä kontaktoit aiempia asiakkaita sekä lämpimiä liidejä. Työ soveltuu kaikille, sillä koulutamme jokaisen koulutusohjelmamme mukaan. Työssä pärjää parhaiten kun on oma-aloitteinen, innokas, ahkera sekä valmis oppimaan uutta.

Tarjolla on kokoaikaista ja osa-aikaista työtä sekä voit myös kouluttautua oppisopimuksella kaikilla toimistoillamme.


ASIAKASHANKKIJA Nordic Green-tiimiin

Vantaa, Oulu ja Varkaus

Etsimme Nordic Green Energyn myyntitiimiin kokoaikaiseen työsuhteeseen huipputyyppejä tarjoamaan edullisia ja eettisiä sähkösopimuksia kuluttajille. Etsimme työtehtävään täysi-ikäisiä ja myynnin nälkäisiä huipputyyppejä!


Nordic Green Energy toimittaa sähköä yli 100 000 kohteeseen palvellen myös yli 10 000 yritystä ja organisaatiota luvaten aina kilpailukykyisen sähkön hinnan sekä vastuullisen ja eettisen toiminnan. Vuoden 2019 asiakastutkimuksen mukaan 94% Nordic Green Energyn asiakkaista ovat tyytyväisiä palveluun.
Sähköpalveluiden parissa työskentely on mielekästä, koska sopimusten vaihdot eivät maksa asiakkaille mitään ja saamme usein tehtyä asiakkaillemme jopa merkittäviä säästöjä. Lisäksi pystymme räätälöimään jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle parhaimman sopimusmallin. 

Tarjolla on kokoaikaista ja osa-aikaista työtä. Koulutamme kaikki työhön valitut koulutusohjelmamme mukaan ja tarjoamme kaikille uramahdollisuuksia yrityksessämme.


ASIAKASHANKKIJA Ruokaboksi-tiimiin

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä ja Vantaa

Etsimme ASIAKASHANKKIJAA edustamaan Ruokaboksi-palvelua. Palvelu Suomessa on uusi, joten tuote herättää asiakkaissa uutuuden intoa ja mielekkäitä kokeiluja. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailta ja Ruokaboksin myynti on kasvanut rajusti. Tarvitsemme nyt lisää apua myyntiin, sillä Suomessa on vielä paljon asiakkaita, jotka eivät ole päässeet kuulemaan uudesta loistavasta palvelusta.

Asiakashankkijat ottavat rohkeasti yhteyttä uusiin asiakkaisiin ja kartoittaa heidän tarpeitaan palvelua kohtaan. Tällä hetkellä Ruokaboksi-palvelu toimii Pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Oulussa ja näiden lähikunnissa. Ruokaboksin ratkaisut sopivat jokaiselle ja ne tuovat arvoa arjen kiireisiin.

Tarjolla on kokoaikaista ja osa-aikaista työtä kaikilla toimistoillamme. Koulutamme kaikki uudet työntekijämme oman koulutusohjelmamme mukaan.


MYYNTIKOUTSI

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Varkaus ja Vantaa

Oletko myynnin huipputekijä ja haluaisit edetä urallasi? Sinua kiinnostaa myynti- ja henkilöjohtaminen?

Haemme koutsikoulutukseemme uusia innokkaita ja myynnin nälkäisiä huipputyyppejä. Koulutuksen aikana teet muiden myyjien ohella myyntityötä, mutta myös syvennät omaa valmennusosaamistasi koulutusohjelmamme avulla.

Myyntikoutsit M&J Dynastialla valmentavat ja tsemppaavat joukkueensa tavoitteisiin. Lisäksi myyntikoutseilla on tärkeä tehtävä olla mukana koulutusohjelmassamme kouluttajana.


ASIAKASNEUVOTTELIJA rahoituspalveluihin

Varkaus 

Tehtävänämme on auttaa asiakasta täyttämään keskeneräiseksi jäänyt rahoitushakemus. Tämän jälkeen toimeksiantajamme löytää asiakkailleen parempia ratkaisuja heidän nykyisiin lainoihin ja luottoihin. Mikäli asiakkaalla on useampia kalliita pienlainoja tai useita osamaksusopimuksia, toimeksiantajamme auttaa heitä yhdistämään ne edullisemmaksi lainaratkaisuksi.

Parhaiten työhön sovellut, mikäli olet yli 18 vuotias ja ymmärrät lainoihin, osamaksuihin ja kulutusluottoihin liittyviä käytäntöjä, jotta osaat tarvittaessa vastata asiakkaiden kysymyksiin ja neuvoa heitä. Sinulla on hyvä ja vakuuttava ulosanti ja osaat käyttää sujuvasti tietokonetta, internettiä ja kirjata asiakkaan tietoja täsmällisesti. 


TYÖHARJOITTELUT, TYÖSSÄOPPIMISET, OPPISOPIMUS SEKÄ OPINNÄYTETYÖT

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Varkaus ja Vantaa

OPPISOPIMUS: Tarjoamme myynnistä kiinnostuneille mahdollisuuden suorittaa liiketalouden perustutkinnon oppisopimuksella yrityksessämme. Tutkinnon suorittamiseen menee noin kaksi vuotta. Käyt 1-3 päivänä kuukaudessa lähiopetuksessa oppilaitoksessa ja lisäksi ammattitaitoasi arvioidaan työpaikalla näyttöjen avulla. Työtä tehdään erilaisten vaihtuvien myyntiprojektien sekä hallinnollisten tehtävien parissa.

TYÖHARJOITTELUT JA TYÖSSÄOPPIMISET: Tarjoamme erilaisia työharjoitteluita ja työssäoppimisia eri koulutasoille. Olemme tehneet esimerkiksi myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon sekä rekrytoinnin harjoitteluja.

OPINNÄYTETYÖT: Meillä voit tehdä myös opinnäytetöitä eri aihealueista nopeasti kehittyvässä ja kasvavassa myyntiorganisaatiossa. Palkitsemme yritystä eteenpäin vieviä ideoita.

Lue lisää työharjoittelusta blogista!

Työharjoittelussa M&J Dynastialla
MJ
 Dynastia