Me palkkaamme myyntityöstä kiinnostuneita sekä myyntiurallaan eteenpäin haluavia 

Jätä hakemus ja keskustellaan työstä lisää!

MJ DYNASTIA

Avoimet työmahdollisuudet (kokopäivä- ja osa-aikatyöt)


ASIAKASPALVELIJOITA RAHOITUSALALLE

KUOPIO

Palkkaamme asiakaspalvelijoita rahoitusalan asiakaspalvelutehtäviin. Työtä voi tehdä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti 15h/vko. Osa-aikainen työ sopii loistavasti esim. koulun ohelle, sillä suunnittelemme työvuorot yksilöllisesti ja joustavasti.

Työssä avustamme asiakkaita lainahakemusten täyttämisessä, ohjeistamme tietojen kirjaamisessa, neuvomme erilaisten lainatarjousten ja pankkien kanssa ja annamme asiakkaille monipuolista rahoitusneuvontaa.ASIAKASHANKKIJA ANTON&ANTON RUOKAKASSEILLE

KUOPIO

Rekrytoimme asiakashankkijoita uuteen projektiimme, joka toteutetaan yhteistyössä Anton&Antonin kanssa. Työtehtävänä on kontaktoida asiakkaita ja myydä heille Anton&Antonin ruokakasseja.

Anton&Anton on vuonna 2008 perustettu yritys, joka on syntynyt Porvoossa vaihtoehdoksi sieluttomille supermarketeille. Nykyään yritys toimittaa kuratoituja Ruokakasseja asiakkaiden kotiovelle sekä valmistaa hyvän omantunnon valmiita aterioita omassa keittiössään, jota myydään lukuisilla jälleenmyyjllämme.

B2B-AJANVARAAJA

VANTAA JA VARKAUS

Aloitamme uusia ja laajennamme nykyisiä toimeksiantoja bookkausten parissa ja etsimmekin nyt Varkauden ja Vantaan toimistoillemme B2B-ajanvaraajia.

Parhaiten työhön sovellut, mikäli olet yli 18 vuotias ja omaksut nopeasti uusia asioita, jotta osaat tarvittaessa vastata asiakkaiden kysymyksiin ja neuvoa heitä. Sinulla on hyvä ja vakuuttava ulosanti ja osaat käyttää sujuvasti tietokonetta, internettiä ja kirjata asiakkaan tietoja täsmällisesti.

JÄSENHANKKIJA VERONMAKSAJAIN KESKUSLIITOLLE

JYVÄSKYLÄ

Kasvatamme tiimiämme ja etsimme joukkoomme jäsenhankkijoita Veronmaksajain Keskusliitolle. Veronmaksajain Keskusliitto (Veronmaksajat) on kotitalouksien, yritysten ja yhteisöjen riippumaton järjestö. Liitto neuvoo suomalaisia kaikissa verotukseen liittyvissä elämäntilanteissa, ajaa kohtuullista verotusta sekä puolustaa kansalaisten oikeusturvaa verokysymyksissä.

Parhaiten työhön sovellut, mikäli olet yli 18-vuotias ja omaksut nopeasti uusia asioita, jotta osaat tarvittaessa vastata asiakkaiden kysymyksiin ja neuvoa heitä.


TYÖHARJOITTELUT, TYÖSSÄOPPIMISET, OPPISOPIMUS SEKÄ OPINNÄYTETYÖT

Lue lisää työharjoittelusta blogista!

Työharjoittelussa M&J Dynastialla

ja

Työssäoppiminen M&J Dynastialla

MJ Dynastia

KUOPIO, VARKAUS, JYVÄSKYLÄ & VANTAA

OPPISOPIMUS: Tarjoamme myynnistä kiinnostuneille mahdollisuuden suorittaa liiketalouden perustutkinnon oppisopimuksella yrityksessämme. Tutkinnon suorittamiseen menee noin kaksi vuotta. Käyt 1-3 päivänä kuukaudessa lähiopetuksessa oppilaitoksessa ja lisäksi ammattitaitoasi arvioidaan työpaikalla näyttöjen avulla. Työtä tehdään erilaisten vaihtuvien myyntiprojektien sekä hallinnollisten tehtävien parissa.

TYÖHARJOITTELUT JA TYÖSSÄOPPIMISET: Tarjoamme erilaisia työharjoitteluita ja työssäoppimisia eri koulutasoille. Olemme tehneet esimerkiksi myynnin, markkinoinnin sekä rekrytoinnin harjoitteluja.

OPINNÄYTETYÖT: Meillä voit tehdä myös opinnäytetöitä eri aihealueista nopeasti kehittyvässä ja kasvavassa myyntiorganisaatiossa.