LUO OMA MERKITYKSELLINEN MYYNTIURASI

– HYPPÄÄ MUKAAN DYNASTIAN TIIMIIN –

Löytyykö sinulta kiinnostus myynnin ihmeelliseen maailmaan? Hyvä, sillä se riittää! Meiltä löydät projektit vasta-alkajille, joten aiempaa kokemusta myyntityöstä, puhelintyöstä tai asiakaspalvelusta et tarvitse. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työtehtävääsi ja jatkuvaa valmennusta sekä tukemista jokaiseen työpäivääsi.

Oletko jo myynnin ammattilainen? Ei hätää, meiltä löydät myös haastavammat projektit myynnin palosi taklaamiseksi!

MILLAISTA ON OLLA MYYJÄNÄ DYNASTIALLA?

1. Millainen on tavanomainen työpäiväni myyjänä?

- Myyjänä päiväsi alkaa aamupalaverilla, jossa asetamme yhteiset ja henkilökohtaiset myyntitavoitteet. Tämän jälkeen lähdet tekemään myyntiä. Kommunikointitaitosi ja asiakasymmärrys korostuvat asiakkaiden kanssa keskustellessa.

Myyntiä teet omalla innostuksellasi, mutta tiimi ja tiiminvetäjät tukevat sinua onnistumisissasi. Päiväsi sisältää useita taukoja vireyden ylläpitämiseksi, ja myyntitulosten seurannasta pääset tarkastelemaan omaa kehittymistäsi.

Kurkkaa lukemaan: Miksi myyntityötä kannattaa kokeilla ja, mistä asioista arki koostuu?

2. Miten palkkani muodostuu?

- Myyjänä pääset itse vaikuttamaan ansiotasoosi tehdyillä myyntituloksilla projektikohtaisen tulosmallin mukaisesti. Koska uuden työn aloittaminen voi olla jännittävää, tarjoamme turvaksesi myös takuupalkan.

Huolehdimme ripeästä kehittymisestäsi, joten voit odottaa nostavasi ansiotasoasi merkittävästi viimeistään ensimmäisen kuukauden jälkeen. Todellisuudessa maksamme tulososuuksista sinulle palkkioidusti erittäin hyvin.

3. Kuinka pystyn onnistumaan työssäni?

- Aloittaessasi meillä osallistut kattavaan perehdytykseemme. Huolehdimme sinulle kaiken tarvittavan, jotta voit onnistua työssäsi. Asiakkaan kanssa kommunikoimista ei tarvitse jännittää, sillä tarjoamme toimivat käsikirjoitukset, valmiit reagoinnit ja auttavat oppaat tuloksen tekemiseen.

Tiiminvetäjät ovat tukenasi päivittäin, ja pikkuhiljaa onnistut kommunikoimaan asiakkaiden kanssa itsenäisesti. Valmentamisella huolehdimme jatkuvasta kehittymisestäsi.

Kurkkaa lukemaan: 5 ominaisuutta, mitkä löytyvät menestyneeltä myyjältä

4. Millaiseen työporukkaan voin odottaa saapuvani?

- Toimistoillamme voit odottaa tutustuvasi monenlaisiin persooniin muun muassa räväköihin, mutta ammattitaitoisiin tiiminvetäjiimme sekä huumorintajuisiin, mutta kuunteleviin työkavereihin. Työtä teemme ripeän myynnillisellä otteella. Hyvä energia ja kannustaminen kuuluvat työpäiviimme!


MIKÄ ON PARASTA DYNASTIALLA?


HAETKO TYÖTÄ OPISKELUN OHELLE?

OPPISOPIMUS: Tarjoamme myynnistä kiinnostuneille mahdollisuuden suorittaa liiketalouden perustutkinnon oppisopimuksella yrityksessämme.

Tutkinnon suorittamiseen menee noin kaksi vuotta. Käyt 1-3 päivänä kuukaudessa lähiopetuksessa oppilaitoksessa ja lisäksi ammattitaitoasi arvioidaan työpaikalla näyttöjen avulla.

Työtä tehdään erilaisten vaihtuvien myyntiprojektien sekä hallinnollisten tehtävien parissa.

TYÖHARJOITTELUT JA TYÖSSÄOPPIMISET: Tarjoamme erilaisia työharjoitteluita ja työssäoppimisia eri koulutasoille. Olemme tehneet esimerkiksi myynnin, markkinoinnin sekä rekrytoinnin harjoitteluja.

OPINNÄYTETYÖT: Meillä voit tehdä myös opinnäytetöitä eri aihealueista nopeasti kehittyvässä ja kasvavassa myyntiorganisaatiossa. 


JÄTÄ HAKEMUS, NIIN KESKUSTELLAAN TYÖSTÄ LISÄÄ!

Harkitsetko vielä hakemuksen jättämistä? Voit ottaa meihin rohkeasti yhteyttä myös soittamalla: Janiina Kekkonen, 044 526 4462 tai jättämällä sähköpostia: janiina.kekkonen@mjdynastia.fi


Sinua saattaa kiinnostaa myös: