Me palkkaamme myyntityöstä kiinnostuneita sekä myyntiurallaan eteenpäin haluavia. 

Jätä hakemus ja keskustellaan työstä lisää

MJ DYNASTIA

Avoimet työmahdollisuudet (kokopäivä- ja osa-aikatyöt)


ASIAKASNEUVOTTELIJA

KUOPIO

Palkkaamme asiakasneuvottelijoita vaihtuviin tehtäviin. Kuopiossa teemme mm. finanssialan asiakaspalvelua, ajanvarauksia ja varainhankintaa. Meille voit hakea ilman myynti- tai asiakaspalvelukokemusta, sillä jokainen uusi työntekijämme saa alkukoulutuksen ja jatkuvan henkilökohtaisen valmennuksen. 


VARAINHANKKIJA WORLD VISION-TIIMIIN

HELSINKI, VANTAA JA JYVÄSKYLÄ

Palkkaamme VARAINHANKKIJOITA uuteen myyntiprojektiimme. Tehtävänäsi on edustaa Suomen yhtä suurinta avustusjärjestöä, Suomen World Visionia. Hankimme heille lahjoittajia sekä kummeja kriisimaihin, joissa lapset ja perheet tarvitsevat apua. Työ on merkityksellistä ja äärimmäisen tärkeää, sillä jokaisella lapsella on oikeus hyvään ja turvalliseen elämään.


KESÄTYÖT 2022

KUOPIO, VANTAA, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ JA VARKAUS

Palkkaamme kesälle myyntineuvottelijoita vaihtuviin kesäprojekteihin. Työnkuvaan kuuluu esimerkiksi myyntiä aiemmille asiakkaille sekä ennakkomarkkinoiduille kohderyhmille. 

KUOPIO, VARKAUS, JYVÄSKYLÄ, HELSINKI JA VANTAA - KESÄTYÖSETELI

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2022-kampanjassa ja palkkaamme 40 nuorta kesätyösetelillä kesätöihin ympäri Suomea.

Reipas asenne on hakijoiden tärkein ominaisuus, sillä tässä on oiva tilaisuus hankkia arvokasta työkokemusta myynnin ja asiakaspalvelun alalta. Aiempaa kokemusta emme edellytä. 

Myyntityö on verrattavissa urheiluun, eli jos sinulla on urheilutaustaa, niin pärjäät työssä varmasti. Kesätöistä meillä saat erittäin arvostettua työkokemusta, mikäli haluat tulevaisuudessa hakea kaupalliselle alalle. 


ETÄMYYJÄ

Työ on joko kokoaikaista työtä aamu- tai iltavuorossa tai 15h/vko osa-aikaisesti erikseen sovittujen vuorojen mukaisesti. Työ soveltuu erinomaisesti esim. opiskelun toisen työn tai eläkkeen oheen joustavasti tai sitten muuten vaan, mikäli haluat työskennellä kotoasi käsin esimerkiksi etäisyyksien vuoksi tai terveyssyistä. Pystyt itse sopimaan työaikasi eikä työmatkoihin kulu turhaa aikaa.


Työssä pärjäät parhaiten, mikäli sinulla on itsenäinen työskentelyote, olet tavoitteellinen ja haluat saada tuotteesi myytyä kuluttajalle. Alkukoulutuksesta lähtien työskentelet osana etätiimiämme ja saat avuksesi etätiimin valmentajan, joka pitää sinuun yhteyttä päivittäin. Koko etätiimimme kokoontuu päivittäin myös Teamsissa, joten pääset osaksi yhteisöä, mutta etäisyyden päästä. Tarvittavat työvälineet ovat tietokone, headset ja internet-yhteys (työvälineet saat tarvittaessa käyttöösi meiltä).


TYÖHARJOITTELUT, TYÖSSÄOPPIMISET, OPPISOPIMUS SEKÄ OPINNÄYTETYÖT

Lue lisää työharjoittelusta blogista!

Työharjoittelussa M&J Dynastialla

ja

Työssäoppiminen M&J Dynastialla

MJ Dynastia

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Varkaus ja Vantaa

OPPISOPIMUS: Tarjoamme myynnistä kiinnostuneille mahdollisuuden suorittaa liiketalouden perustutkinnon oppisopimuksella yrityksessämme. Tutkinnon suorittamiseen menee noin kaksi vuotta. Käyt 1-3 päivänä kuukaudessa lähiopetuksessa oppilaitoksessa ja lisäksi ammattitaitoasi arvioidaan työpaikalla näyttöjen avulla. Työtä tehdään erilaisten vaihtuvien myyntiprojektien sekä hallinnollisten tehtävien parissa.

TYÖHARJOITTELUT JA TYÖSSÄOPPIMISET: Tarjoamme erilaisia työharjoitteluita ja työssäoppimisia eri koulutasoille. Olemme tehneet esimerkiksi myynnin, markkinoinnin sekä rekrytoinnin harjoitteluja.

OPINNÄYTETYÖT: Meillä voit tehdä myös opinnäytetöitä eri aihealueista nopeasti kehittyvässä ja kasvavassa myyntiorganisaatiossa.