Me palkkaamme myyntityöstä kiinnostuneita sekä myyntiurallaan eteenpäin haluavia 

AVOIMET TYÖMAHDOLLISUUDET


RAHOITUSNEUVOJA

KUOPIO

Tiimimme kasvaa ja palkkaamme lisää henkilöitä rahoitusneuvojiksi. Työtä voi tehdä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti 15h/vko. Osa-aikainen työ sopii loistavasti esim. koulun ohelle, sillä suunnittelemme työvuorot yksilöllisesti ja joustavasti.

Työssä avustamme asiakkaita lainahakemusten täyttämisessä, ohjeistamme tietojen kirjaamisessa, neuvomme erilaisten lainatarjousten ja pankkien kanssa ja annamme asiakkaille monipuolista rahoitusneuvontaa.

MYYNTIKOUTSI

VANTAA

Etsimme sosiaalista, energistä ja myyntitaitoista esihenkilöä vastaamaan Vantaan toimistostamme kokonaisvaltaisesti. Esihenkilöt on nimetty meille koutseiksi. 

Myyntikoutsin työnkuvaan kuuluu tiimin tuloksesta ja yksilösuorituksista huolehtiminen valmentamisen ja kouluttamisen avulla, oma myyntityö, työvuorojen hallinta, rekrytointi sekä muut toimistoympäristöön ja esimiestyöhön kuuluvat tehtävät. 

B2B-AJANVARAAJA

VANTAA JA JYVÄSKYLÄ

Aloitamme uusia ja laajennamme nykyisiä toimeksiantoja bookkausten parissa ja etsimmekin nyt Vantaan ja Jyväskylän toimistolle B2B-ajanvaraajia.

Parhaiten työhön sovellut, mikäli olet yli 18 vuotias ja omaksut nopeasti uusia asioita, jotta osaat tarvittaessa vastata asiakkaiden kysymyksiin ja neuvoa heitä. Sinulla on hyvä ja vakuuttava ulosanti ja osaat käyttää sujuvasti tietokonetta, internettiä ja kirjata asiakkaan tietoja täsmällisesti.

JÄSENHANKKIJA VERONMAKSAJAIN KESKUSLIITOLLE

ETÄTIIMI

Kasvatamme tiimiämme ja etsimme joukkoomme jäsenhankkijoita Veronmaksajain Keskusliitolle. Veronmaksajain Keskusliitto (Veronmaksajat) on kotitalouksien, yritysten ja yhteisöjen riippumaton järjestö. Liitto neuvoo suomalaisia kaikissa verotukseen liittyvissä elämäntilanteissa, ajaa kohtuullista verotusta sekä puolustaa kansalaisten oikeusturvaa verokysymyksissä.

Parhaiten työhön sovellut, mikäli olet yli 18-vuotias ja omaksut nopeasti uusia asioita, jotta osaat tarvittaessa vastata asiakkaiden kysymyksiin ja neuvoa heitä.

ASIAKASHANKKIJA (OSA-AIKAINEN)

KUOPIO, JYVÄSKYLÄ, VANTAA JA VARKAUS

Palkkaamme henkilöitä vaihtuviin myyntiprojekteihimme toimistoillemme ympäri Suomea. Teemme mm. uusasiakashankintaa, B2B-buukkauksia, varainhankintaa ja myyntiä nykyasiakkaille

Meille voit hakea ilman myynnin kokemusta, sillä jokainen uusi työntekijämme saa alkukoulutuksen ja jatkuvan henkilökohtaisen valmennuksen. Tällä varmistamme sen, että jokainen työntekijämme pystyy onnistumaan työssään.

TYÖHARJOITTELUT, TYÖSSÄOPPIMISET, OPPISOPIMUS SEKÄ OPINNÄYTETYÖT

KUOPIO, VARKAUS, JYVÄSKYLÄ & VANTAA

OPPISOPIMUS: Tarjoamme myynnistä kiinnostuneille mahdollisuuden suorittaa liiketalouden perustutkinnon oppisopimuksella yrityksessämme. Tutkinnon suorittamiseen menee noin kaksi vuotta. Käyt 1-3 päivänä kuukaudessa lähiopetuksessa oppilaitoksessa ja lisäksi ammattitaitoasi arvioidaan työpaikalla näyttöjen avulla. Työtä tehdään erilaisten vaihtuvien myyntiprojektien sekä hallinnollisten tehtävien parissa.

TYÖHARJOITTELUT JA TYÖSSÄOPPIMISET: Tarjoamme erilaisia työharjoitteluita ja työssäoppimisia eri koulutasoille. Olemme tehneet esimerkiksi myynnin, markkinoinnin sekä rekrytoinnin harjoitteluja.

OPINNÄYTETYÖT: Meillä voit tehdä myös opinnäytetöitä eri aihealueista nopeasti kehittyvässä ja kasvavassa myyntiorganisaatiossa. 


MIKÄ ON PARASTA DYNASTIALLA?


Jätä hakemus ja keskustellaan työstä lisää!

MJ DYNASTIA