Meillä kouluttaudut, kehityt, etenet ja menestyt.

Tarjoamme työtä myyntihenkisille hyville tyypeille. 

Kaikki meillä aloittavat käyvät koulutusohjelmamme, jossa keskitymme myynnin kehittämiseen ja itsensä johtamiseen. 

 Pitkä myynti- ja valmennuskokemuksemme takaa, että tiedämme avaimet tehokkaaseen myyntityöhön ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. 

AVOIMET TYÖMAHDOLLISUUDET

RATKAISUMYYJÄ 

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Varkaus ja etätyö

Etsimme RATKAISUMYYJIÄ edustamaan Ruokaboksi-palvelua. Palvelu Suomessa on uusi, joten tuote herättää asiakkaissa uutuuden intoa ja mielekkäitä kokeiluja. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailta ja Ruokaboksin myynti on kasvanut rajusti. Tarvitsemme nyt lisää apua myyntiin, sillä Suomessa on vielä paljon asiakkaita, jotka eivät ole päässeet kuulemaan uudesta loistavasta palvelusta.

Ratkaisumyyjät ottavat rohkeasti yhteyttä uusiin asiakkaisiin ja kartoittaa heidän tarpeitaan palvelua kohtaan. Tällä hetkellä Ruokaboksi-palvelu toimii Pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Oulussa ja näiden lähikunnissa. Ruokaboksin ratkaisut sopivat jokaiselle ja ne tuovat arvoa arjen kiireisiin. 

Tarjolla on kokoaikaista ja osa-aikaista työtä kaikilla toimistoillamme. Lisäksi meillä on muutama etätyöpaikka avoinna. Koulutamme kaikki uudet työntekijämme oman koulutusohjelmamme mukaan. 

Jätä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella. 

MYYNTINEUVOTTELIJA

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Varkaus ja etätyö

Etsimme myyntineuvottelijoita toimeksiannoillemme. Tällä hetkellä suurin myyntimme tulee A-Lehtien tuotevalikoimasta, mutta teemme jatkuvasti muita mielenkiintoisia myyntitoimeksiantoja. 

Työssä kontaktoit aiempia asiakkaita sekä lämpimiä liidejä. Työ soveltuu kaikille, sillä koulutamme jokaisen koulutusohjelmamme mukaan. Työssä pärjää parhaiten kun on oma-aloitteinen, innokas, ahkera sekä valmis oppimaan uutta. 

Tarjolla on kokoaikaista ja osa-aikaista työtä sekä voit myös kouluttautua oppisopimuksella kaikilla toimistoillamme. Työ on mahdollista tehdä myös etänä. 

Jätä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella.


MYYNTIKOUTSI

Kuopio, Helsinki, Jyväskylä, Oulu ja Varkaus

Oletko myynnin huipputekijä ja haluaisit edetä urallasi? Sinua kiinnostaa myynti- ja henkilöjohtaminen? 

Haemme johtajakoulutukseemme uusia innokkaita ja myynnin nälkäisiä huippulupauksia. Koulutuksen aikana teet muiden myyjien ohella myyntityötä, mutta myös syvennät omaa johtamisosaamistasi koulutusohjelmamme avulla. 

Myyntikoutsit M&J Dynastialla johtavat toimistoa omalla esimerkillään, luovuudellaan ja hyvällä henkilöjohtamisella. Lisäksi myyntikoutseilla on tärkeä tehtävä olla mukana koulutusohjelmassamme kouluttajana sekä koulutuksen laaduntarkkailijana. 

Kerro itsestäsi lisää ja jätä hakemus alla olevalla lomakkeella.

OSA-AIKAINEN REKRYTOINTI-KOORDINAATTORI

Kuopio

Haemme lisäystä kasvavaan joukkoomme ja olemme etsimässä osa-aikaista rekrytointikoordinaattoria. Rekrytointikoordinaattorin tehtävänä on kohdata ja haastatella työnhakijoitamme sekä kehittää rekrytointiprosessia kanssamme. Työtä on mahdollista muokata vahvuuksiesi mukaan, sillä työtehtävä on uusi yrityksessämme. Tämän vuoden tavoitteenamme on luoda yritykseemme rekrytointitiimi, johon tulet myös kuulumaan.

Työtehtäviin kuuluu

  • Hakemusten käsittely ja haastattelujen avustaminen.
  • Työpaikkailmoitusten ja rekrytointimarkkinoinnin suunnittelu.
  • Messuilla ja oppilaitosvierailuilla avustaminen.
  • Rekrytointiprosessin kehittäminen.

Etsimämme henkilö on innokas, oma-aloitteinen sekä positiivisen asenteen omaava henkilö, joka kohtaa hakijoitamme aurinkoinen hymy kasvoillaan. Työssä vaaditaan hyviä ihmissuhdetaitoja, pilkettä silmäkulmassa sekä myynnillistä henkeä sillä se on mistä me elämme ja se on intohimomme. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta rekrytoinnista, mutta vaadimme aitoa innostusta ja halua oppia uutta. 

Tarjoamme sinulle

  • Loistavan mahdollisuuden hankkia työkokemusta rekrytointityöstä.
  • Muokata omaa työkuvaasi omien vahvuuksien mukaiseksi.
  • Etenemismahdollisuudet nopeasti kasvavassa ympäristössä.
  • Kattavan koulutuksen ja mahdollisuuden edetä yrityksessämme.
  • Pohjapalkan sekä bonukset onnistuneista suorituksista.

Työ on osa-aikainen ja keskimääräinen tuntimäärä viikossa on noin 10 tuntia. Maksamme työstä 12€ / h sekä bonukset onnistumisten mukaan. Työ soveltuu parhaiten esimerkiksi tradenomille koulun ohelle. Tarjoamme myös erilaisia harjoittelu- sekä opinnäytetyömahdollisuuksia rekrytointiin liittyen.

Hakuaika päättyy: 31.1.2021

Jätä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella. 

Hae meille töihin alla olevan lomakkeen kautta

Voit myös jättää avoimen hakemuksen alta. Tarjoamme opiskelijoille harjoittelujaksoja, opinnäytetöitä ja erilaisia projekteja.