Palvelumme yrityksille

Teemme B2B- ja B2C-myyntitoimeksiantoja vuosien kokemuksella. Toteutamme vaativatkin myyntiprojektit laadukkaasti pitkän kokemuksemme ansiosta. Hyvien tulostemme takana on loistavat myyjämme, joihin panostamme koulutuksellamme ja valmennuksellamme.

Olemme tehneet mm. uusasiakashankintaa ja myyntiä nykyasiakkaille B2B- sekä B2C-sektoreilla, bookkauksia, myynnillistä asiakaspalvelua sekä kartoituksia.

Myynnin ideologiamme on varmistaa toimeksiantajillemme huippulaatuiset asiakaskokemukset sekä pitkät asiakassuhteet. Teemme myyntityötä rehellisesti, avoimesti sekä eettisesti, mutta myös tehokkaasti. Etsimme jatkuvasti myös uusia kumppaneita, joiden kanssa voimme kehittää sekä tehostaa myyntiä yhdessä. Meillä on nykyaikaiset järjestelmät, joilla saamme raportoitua myyntiprosessin eri vaiheet. 

Jos haluat tehostaa omien tuotteidesi tai palveluiden myyntiä, ota meihin rohkeasti yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla suoraan toimitusjohtajalle Mika Kekkoselle, 044 977 0169.

MJ Dynastia on:

DYNAAMINEN
Olemme tehokas ja varma myynnin sekä asiakaspalvelun asiantuntijayritys. Toimimme sujuvasti niin kylmissä asiakaslistoissa kuin nykyasiakkaiden parissa.

INNOVATIIVINEN
Kehitämme koko ajan omaa toimintaamme ja meillä on palava halu kehittyä myös yhteistyökumppaneiden kanssa yhdessä yhteisellä matkalla menestykseen.

AVOIN
Toimimme avoimesti yhteistyökumppaneidemme sekä työntekijöidemme kanssa. Avoimella viestinnällä varmistamme laadukkaan ja rehellisen tekemisen joka suuntaan.


"Myynnin ideologiamme on tarjota kumppaneillemme pitkäaikaisia ja laadukkaita asiakaskohtaamisia."

Yhteydenottolomake