Tietoa meistä

Olemme ympäri Suomea toimiva myyntiorganisaatio. Tällä hetkellä toimistomme sijaitsevat Kuopiossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa sekä Varkaudessa. 

Avaamme toimiston Vantaalle keväällä 2021!


Teemme vahvaa kasvua ja tarvitsisimme kasvutarinallemme lisää myyntivoimaa. 

Siksi haluaisimmekin kuulla juuri Sinusta lisää. Koulutamme jokaisen uuden työntekijän uuden koulutusmallimme mukaan jolloin jokaisella uudella työntekijällämme on samat mahdollisuudet laadukkaaseen koulutukseemme ja etenemiseen yrityksemme sisällä. Tällä hetkellä etsimme asiakashankkijoita eri projekteillemme toimistoillemme kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Lisäksi etsimme uusia innokkaita MYYNTIKOUTSEJA koulutukseemme.

Lue lisää TÄÄLTÄ.


Olemme myös avaamassa lähitulevaisuudessa uusia toimistoja uusiin mielenkiintoisiin kaupunkeihin, joihin tarvitsemme kipeästi työvoimaa. Haluamme kasvattaa esihenkilöitä yrityksemme sisältä uusiin vastuutehtäviin. Uusia työtehtäviä tulee olemaan päivittäisen myynnin johtamisessa, rekrytoinnissa, koulutuksessa sekä markkinoinnissa. 

Haluamme olla alallamme merkittävä toimija ja tähän kasvutarinaan tarvitsemme myös lisää hyviä tyyppejä töihin. Kerro meille, kiinnostaako sinua myyntityö, myynnin kouluttaminen, rekrytointi ja markkinointi vai myynnin johtaminen?

Mitä M&J Dynastia edustaa?

Toimimme rehellisesti ja noudattaen alan sääntöjä. Kerromme toimintatavoistamme avoimesti ja palkka-asiat ovat selvillä jokaiselle heti ensimmäisestä päivästä.


Noudatamme koulutusmallia, jota kehitämme jatkuvasti. Haluamme, että omalla koulutustyöllämme voimme kasvattaa uusia huippumyyjiä sekä esimiehiä yrityksemme sisältä sekä yleisesti työmarkkinoille. 

Olemme yhtä Dynastia perhettä. Tarjoamme työntekijöillemme mm. lounaita, liikunta- ja kulttuurietua sekä hyvän ja turvallisen työympäristön oppia uutta. 

Hyville tyypeille on aina työtä tarjolla. Jätä yhteystietosi niin kerromme työmahdollisuuksistamme lisää.

Kouluttaminen

Myynti on ihan oma taitolajinsa ja siinä ei koskaan voi olla liian hyvä, eikä koskaan voi olla valmis myyjä. Usein uudelle myyjälle annetaan alkukoulutus, mutta tämän jälkeen jatkokouluttaminen jää tekemättä. Dynastialla annamme lupauksen hyvän alkukoulutuksen lisäksi päivittäisestä yksilövalmennuksesta, jatkokouluttamisesta ja jatkuvasta tukemisesta sekä huomioinnista.

Koulutuksen suorittamalla ja ohjeita noudattamalla jokainen tulee pääsemään erittäin hyvälle tasolle ja suurin osa tulee kehittymään huippumyyjiksi.

Meillä on mahdollista suorittaa myös merkonomi- tai myynninammattitukinto oppisopimuksella.

Palkkaus

Tarjoamme jokaiselle aloittavalle työsuhteen alkuun turvallisen minimipalkan ja erinomaiset tulospalkkiot jokaisesta myydystä tuotteesta. Alussa on tärkein opetella peruasiat hyvin ja taitojen karttuessa avautuvat mahdollisuudet erinomaisille ansioille.

Palkkamallimme ovat erittäin kilpailukykyiset, selkeät ja yksinkertaiset. Näin jokainen pystyy helposti seuramaan omia tavoitteitaan ja asettamaan uusia tavoitteita. 

Johtajaksi meillä

Haluamme kasvattaa yrityksemme sisältä uudet vetäjät toimistoillemme sekä erilaisiin vastuutehtäviin. Jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus nousta johtajakoulutukseen osoittamalla mielenkiintonsa tehtäviä kohtaan. 


Kuopio
Hapelähteenkatu 35

Helsinki
Albertinkatu 27 A

Jyväskylä
Asemakatu 11 B, 3.krs


Varkaus
Ahlströminkatu 8

Oulu
Asemakatu 18

Vantaa
Kvartsiraitti 10