Tietoa meistä

Olemme ympäri Suomea toimiva myyntiorganisaatio. Tällä hetkellä toimistomme sijaitsevat Kuopiossa, Vantaalla, Jyväskylässä sekä Varkaudessa. Myyntitapamme tavoite on tuottaa toimeksiantajillemme laadukkaita ja pitkäaikaisia asiakassuhteita. Teemme myyntiä tehokkaasti, rehdisti ja eettisesti. 

Koulutamme jokaisen uuden työntekijän koulutusmallimme mukaan ja kouluttajillamme on yli 30 vuoden kokemus myyntialalta. Jokaisella uudella työntekijällämme on samat mahdollisuudet laadukkaaseen koulutukseemme ja etenemiseen yrityksemme sisällä. Olemme luoneet oman urapolun, jolla jokainen meidän työntekijämme voi edetä yrityksessämme vastuutehtäviin hyvällä asenteella sekä sisukkuudella.

Haluamme työpäivien olevan rentoja ja mukavia, joten järjestämme päivittäin pieniä kisoja ja pidämme toimistoillamme rentoa tunnelmaa. Päiviämme virkistävät useat tauot, jotta vireystila pysyy hyvänä päivän ajan. Lisäksi meillä on koko ajan isompia kisoja käynnissä, joissa pääpalkintoina on ollut esimerkiksi All-Inclusive matkoja ulkomaille ja kylpylä- sekä lasketteluviikonloppuja.

Tekemisemme ydin on hyvä ja laadukas myyntivalmentaminen. Toimistojemme Myyntikoutsit huolehtivat siitä, että toimistolla on rento meininki sekä jokaisen mahdollisuudesta kehittyä työssään. 

Olitpa myynnin ammattilainen tai uusi myynnintekijä, niin ole meihin yhteydessä!

Avoimista työpaikoista:
lue lisää TÄÄLTÄ.

Hyville tyypeille on aina työtä tarjolla. Jätä yhteystietosi niin kerromme työmahdollisuuksistamme lisää.

Kouluttaminen

Myynti on ihan oma taitolajinsa ja siinä ei koskaan voi olla liian hyvä, eikä koskaan voi olla valmis myyjä. Usein uudelle myyjälle annetaan alkukoulutus, mutta tämän jälkeen jatkokouluttaminen jää tekemättä. Dynastialla annamme lupauksen hyvän alkukoulutuksen lisäksi päivittäisestä yksilövalmennuksesta, jatkokouluttamisesta ja jatkuvasta tukemisesta sekä huomioinnista.

Koulutuksen suorittamalla ja ohjeita noudattamalla jokainen tulee pääsemään erittäin hyvälle tasolle ja suurin osa tulee kehittymään huippumyyjiksi.

Meillä on mahdollista suorittaa myös merkonomi- tai myynninammattitukinto oppisopimuksella.

Palkkaus

Tarjoamme jokaiselle aloittavalle työsuhteen alkuun turvallisen minimipalkan ja erinomaiset tulospalkkiot jokaisesta myydystä tuotteesta. Alussa on tärkein opetella peruasiat hyvin ja taitojen karttuessa avautuvat mahdollisuudet erinomaisille ansioille.

Palkkamallimme ovat erittäin kilpailukykyiset, selkeät ja yksinkertaiset. Näin jokainen pystyy helposti seuramaan omia tavoitteitaan ja asettamaan uusia tavoitteita. 

Vastuutehtäviin meillä?

Haluamme kasvattaa yrityksemme sisältä uudet vetäjät toimistoillemme sekä erilaisiin vastuutehtäviin. Jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus nousta vastuutehtäviin osoittamalla mielenkiintonsa tehtäviä kohtaan. 


Kuopio
Hapelähteenkatu 35

Jyväskylä
Asemakatu 11 B, 3.krs

Varkaus
Ahlströminkatu 8

Vantaa
Kvartsiraitti 10