Olemme ympäri Suomea toimiva myyntiorganisaatio. Tällä hetkellä toimistomme sijaitsevat Kuopiossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa sekä Varkaudessa. 


Teemme vahvaa kasvua ja tarvitsisimme kasvutarinallemme lisää myyntivoimaa. 

Siksi haluaisimmekin kuulla juuri Sinusta lisää. Koulutamme jokaisen uuden työntekijän uuden koulutusmallimme mukaan jolloin jokaisella uudella työntekijällämme on samat mahdollisuudet laadukkaaseen koulutukseemme ja etenemiseen yrityksemme sisällä. Tällä hetkellä etsimme RATKAISUMYYJIÄ ja MYYNTINEUVOTTELIJOITA toimistoillemme ja etätöihin kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Lisäksi etsimme uusia innokkaita MYYNTIKOUTSEJA johtajakoulutukseemme.
Lue lisää TÄÄLTÄ.

Olemme myös avaamassa lähitulevaisuudessa uusia toimistoja uusiin mielenkiintoisiin kaupunkeihin, joihin tarvitsemme kipeästi työvoimaa. Haluamme kasvattaa esimiehiä yrityksemme sisältä uusiin vastuutehtäviin. Uusia työtehtäviä tulee olemaan päivittäisen myynnin johtamisessa, rekrytoinnissa, koulutuksessa sekä markkinoinnissa. 

Haluamme olla alallamme merkittävä toimija ja tähän kasvutarinaan tarvitsemme myös lisää hyviä tyyppejä töihin. Kerro meille, kiinnostaako sinua myyntityö, myynnin kouluttaminen, rekrytointi ja markkinointi vai myynnin johtaminen?

Mitä M&J Dynastia edustaa?

Toimimme rehellisesti ja noudattaen alan sääntöjä. Kerromme toimintatavoistamme avoimesti ja palkka-asiat ovat selvillä jokaiselle heti ensimmäisestä päivästä.


Noudatamme koulutusmallia, jota muokkaamme jatkuvasti. Haluamme, että omalla koulutustyöllämme voimme kasvattaa uusia huippumyyjiä sekä esimiehiä yrityksemme sisältä sekä yleisesti työmarkkinoille. 

Olemme yhtä Dynastia perhettä. Tarjoamme työntekijöillemme mm. lounaita, liikunta- ja kulttuurietua sekä hyvän ja turvallisen työympäristön oppia uutta. 

Hyville tyypeille on aina työtä tarjolla. Jätä yhteystietosi niin kerromme työmahdollisuuksistamme lisää.

Jätä työhakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta.
Keskustellaan lisää, voisimmeko tarjota sinulle uuden urapolun kohti unelmiasi. 


Kuopio
Hapelähteenkatu 35

Helsinki
Albertinkatu 27 A

Jyväskylä
Asemakatu 11 A 3


Varkaus
Ahlströminkatu 8

Oulu
Asemakatu 18

Tulossa vuonna 2021