TIETOA MEISTÄ

Olemme myynnin ja asiakaspalvelun asiantuntijayritys. Toimistomme sijaitsevat Kuopiossa ja Jyväskylässä. Myyntitapamme tavoite on tuottaa toimeksiantajillemme laadukkaita ja pitkäaikaisia asiakassuhteita. Teemme myyntiä tehokkaasti, rehdisti ja eettisesti. 

Koulutamme jokaisen uuden työntekijän koulutusmallimme mukaan. Kouluttajillamme on yli 30 vuoden kokemus myyntialalta. Jokaisella uudella työntekijällämme ovat samat mahdollisuudet laadukkaaseen koulutukseemme ja etenemiseen yrityksemme sisällä. Olemme luoneet oman urapolun, jossa jokainen meidän työntekijämme voi edetä yrityksessämme vastuutehtäviin hyvällä asenteella sekä sisukkuudella.

Haluamme työpäivien olevan täynnä hyvää energiaa ja onnistumisia. Toimistoillamme pidetään yllä rentoa tunnelmaa ja järjestetään usein pieniä kisoja. Lisäksi käynnissä ovat jatkuvasti isommat kisat, joissa pääpalkintoina on ollut esimerkiksi All-Inclusive matkoja ulkomaille ja kylpylä- sekä lasketteluviikonloppuja. Päiviämme virkistävät useat tauot, jotta vireystila pysyy hyvänä koko päivän.

Tekemisemme ydin on hyvä ja laadukas myyntivalmentaminen. Myyntikoutsit huolehtivat työssä kehittymisen mahdollisuuksista, ja että toimistoilla on kannustava ja hyvä meininki.

Olitpa myynnin ammattilainen tai uusi myynnintekijä, niin ole meihin yhteydessä!


Kouluttaminen

Myynti on ihan oma taitolajinsa, eikä siinä voi koskaan olla liian hyvä. Valmista myyjää ei ole olemassa. Usein uudelle myyjälle annetaan alkukoulutus, mutta tämän jälkeen jatkokouluttaminen jää tekemättä. Dynastialla annamme hyvän alkukoulutuksen lisäksi lupauksen päivittäisestä yksilövalmennuksesta, jatkokouluttamisesta sekä jatkuvasta tukemisesta ja työntekijän huomioinnista.

Koulutuksen suorittamalla ja ohjeita noudattamalla jokainen tulee pääsemään erittäin hyvälle tasolle ja suurin osa tulee kehittymään huippumyyjiksi.

Meillä on mahdollista suorittaa myös merkonomi- tai myynninammattitutkinto oppisopimuksella.


Palkkaus

Tarjoamme jokaiselle aloittavalle työsuhteen alkuun turvallisen minimipalkan ja erinomaiset tulospalkkiot jokaisesta myydystä tuotteesta. Alussa on tärkein opetella perusasiat hyvin, ja taitojen karttuessa avautuvat mahdollisuudet erinomaisille ansioille.

Palkkamallimme ovat erittäin kilpailukykyiset, selkeät ja yksinkertaiset. Näin jokainen pystyy helposti seuramaan omia tavoitteitaan ja asettamaan uusia tavoitteita. 


Vastuutehtävät

Haluamme kasvattaa yrityksemme sisältä uudet vetäjät toimistoillemme ja erilaisiin vastuutehtäviin. Jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus nousta vastuutehtäviin osoittamalla mielenkiintonsa tehtäviä kohtaan.