Tietoa meistä

Olemme ympäri Suomea toimiva myyntiorganisaatio. Tällä hetkellä toimistomme sijaitsevat Kuopiossa, Helsingissä, Vantaalla, Jyväskylässä, Oulussa sekä Varkaudessa. Myyntitapamme tavoite on tuottaa toimeksiantajillemme laadukkaita ja pitkäaikaisia asiakassuhteita. Teemme myyntiä tehokkaasti, rehdisti ja eettisesti. 

Koulutamme jokaisen uuden työntekijän koulutusmallimme mukaan ja kouluttajillamme on yli 30 vuoden kokemus myyntialalta. Jokaisella uudella työntekijällämme on samat mahdollisuudet laadukkaaseen koulutukseemme ja etenemiseen yrityksemme sisällä. Olemme luoneet oman urapolun, jolla jokainen meidän työntekijämme voi edetä yrityksessämme vastuutehtäviin hyvällä asenteella sekä sisukkuudella.

Haluamme työpäivien olevan rentoja ja mukavia, joten järjestämme päivittäin pieniä kisoja ja pidämme toimistoillamme rentoa tunnelmaa. Lisäksi meillä on koko ajan isompia kisoja käynnissä, joissa pääpalkintoina on ollut esimerkiksi All-Inclusive matkoja ulkomaille ja kylpylä- sekä lasketteluviikonloppuja. Seuraava palkintomatkamme on Espanjan lämpöön!

Tekemisemme ydin on hyvä ja laadukas myyntivalmentaminen. Toimistojemme Myyntikoutsit huolehtivat siitä, että toimistolla on rento meininki sekä jokaisen mahdollisuudesta kehittyä työssään. 

Olitpa myynnin ammattilainen tai uusi myynnintekijä, niin ole meihin yhteydessä!

Avoimista työpaikoista:
lue lisää TÄÄLTÄ.

Mitä MJ Dynastia edustaa?

Toimimme rehellisesti ja noudattaen alan sääntöjä. Kerromme toimintatavoistamme avoimesti ja palkka-asiat ovat selvillä jokaiselle heti ensimmäisestä päivästä, jotta jokainen työntekijämme voi seurata omaa kuukausipalkkaansa.


Noudatamme koulutusmallia, jota kehitämme jatkuvasti. Haluamme, että omalla koulutustyöllämme voimme kasvattaa uusia huippumyyjiä sekä esimiehiä yrityksemme sisältä sekä yleisesti työmarkkinoille. 

Olemme yhtä Dynastia perhettä. Tarjoamme työntekijöillemme mm. lounaita, liikunta- ja kulttuurietua sekä hyvän ja turvallisen työympäristön oppia uutta. 

Hyville tyypeille on aina työtä tarjolla. Jätä yhteystietosi niin kerromme työmahdollisuuksistamme lisää.

Kouluttaminen

Myynti on ihan oma taitolajinsa ja siinä ei koskaan voi olla liian hyvä, eikä koskaan voi olla valmis myyjä. Usein uudelle myyjälle annetaan alkukoulutus, mutta tämän jälkeen jatkokouluttaminen jää tekemättä. Dynastialla annamme lupauksen hyvän alkukoulutuksen lisäksi päivittäisestä yksilövalmennuksesta, jatkokouluttamisesta ja jatkuvasta tukemisesta sekä huomioinnista.

Koulutuksen suorittamalla ja ohjeita noudattamalla jokainen tulee pääsemään erittäin hyvälle tasolle ja suurin osa tulee kehittymään huippumyyjiksi.

Meillä on mahdollista suorittaa myös merkonomi- tai myynninammattitukinto oppisopimuksella.

Palkkaus

Tarjoamme jokaiselle aloittavalle työsuhteen alkuun turvallisen minimipalkan ja erinomaiset tulospalkkiot jokaisesta myydystä tuotteesta. Alussa on tärkein opetella peruasiat hyvin ja taitojen karttuessa avautuvat mahdollisuudet erinomaisille ansioille.

Palkkamallimme ovat erittäin kilpailukykyiset, selkeät ja yksinkertaiset. Näin jokainen pystyy helposti seuramaan omia tavoitteitaan ja asettamaan uusia tavoitteita. 

Johtajaksi meillä

Haluamme kasvattaa yrityksemme sisältä uudet vetäjät toimistoillemme sekä erilaisiin vastuutehtäviin. Jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus nousta johtajakoulutukseen osoittamalla mielenkiintonsa tehtäviä kohtaan. 


Kuopio
Hapelähteenkatu 35

Helsinki
Albertinkatu 27 A

Jyväskylä
Asemakatu 11 B, 3.krs


Varkaus
Ahlströminkatu 8

Oulu
Asemakatu 18

Vantaa
Kvartsiraitti 10