AJANKOHTAISTA

Kesä 2023 on tuonut meille jo nyt paljon positiivisia muutoksia. Olemme rekrytoineet paljon uusia reippaita kesätyöntekijöitä, päässeet edistämään kahden myyjämme urakehitystä vastuutehtäviin ja saaneet saattaa pitkäaikaisen työntekijämme eläkepäiville.

Järjestämme kerran kuukaudessa Dynastia-päivät, jossa kisaillaan itseä sekä muita toimistoja vastaan parhaista myynneistä. Kun toimisto on saanut viisi voittoa kasaan, niin toimisto saa palkinnoksi 500 € yhteiseen käyttöön.

Jännittävä tonniklubi-kisa saatiin päätökseen ja pääsimme näkemään jälleen upeita suorituksia jokaiselta toimistolta. Tällä kertaa huikeat voittajamme pääsivät nauttimaan herkullisesta ruoasta ja livemusiikista Kuopion viinijuhlilla. Mukaan tarttui huikea porukka, josta jokainen todella ansaitsi palkinnon loistavasta duunista.

Tonniklubikisa on viety jälleen päätökseen, ja saimme nähdä upeita suorituksia jokaiselta osallistujalta. Tuttuun tapaan voittajille on tarjolla ikimuistoinen palkintomatka ja tällä kertaa kohteeksi valikoitui Espanja, Benicàssim. Pidennetylle viikonloppureissulle tarttui mukaan mahtava porukka, joka on lomansa todella ansainnut!

Voimme vihdoin julkistaa virallisesti, että avaamme toimistomme Vantaan Kivistöön osoitteeseen Kvartsiraitti 10. Etsimme Vantaan alueelta vapaita toimistoja, johon olisi hyvät kulkuyhteydet sekä jossa olisi palvelut lähellä.

Tonniklubikisa järjestetään muutaman kerran vuodessa ja pääpalkintona on aina irtiottoa arjesta - eli huippureissuja hyvässä seurassa! Tällä kertaa pääpalkintona oli matka Tahkon upeisiin rinteisiin viikonlopuksi. Reissupaikat jakautuivat tasaisesti toimistoillemme eli upeita suorituksia nähtiin ympäri Suomen!

Uusi vuosi tuo tullessaan uusia toimeksiantoja, uusia toimistoja Suomeen sekä tärkeimpänä uuden koulutusohjelmamme. Vuosien kokemus alalta, myyntityöstä sekä johtamisesta ovat olleet pääosassa uuden koulutusohjelmamme suunnittelutyössä. Ohjelma on otettu käyttöön tänä vuonna ja kaikki uudet myyjämme käyvät sen läpi sekä kaikilla on mahdollisuus...

Järjestimme M&J Dynastialla viime vuonna timanttisen kovan myyntikilpailun, missä palkintona oli huikea reissu New Yorkiin! Myyntikilpailussa kerättiin kisapisteitä joka viikko ja kaikkein hurjimmat myyntitykit ja samalla reissuun lähtijät olivat selvillä vuoden vaihteessa.