Ajankohtaista

Järjestämme kerran kuukaudessa Dynastia-päivät, jossa kisaillaan itseä sekä muita toimistoja vastaan parhaista myynneistä. Kun toimisto on saanut viisi voittoa kasaan, niin toimisto saa palkinnoksi 500€ rahaa yhteiseen käyttöön.

Haluatko oppia uutta tai kehittää osaamistasi myynnin parissa? Meille voi hakea ilman aikaisempaa myyntikokemusta, mutta tarjoamme myös työpaikkoja alan ammattilaisille. Seuraavaksi kerromme viisi syytä, miksi juuri sinun tulisi hakea osaksi meidän huikeaa tiimiämme.

Kesätyöt alkavat olla pian taputeltu, joten on aika palata hetkeksi kuluneeseen kesään. Tänä kesänä työntekijöidemme kirjo on ollut hyvinkin laaja, ja työntekijöitä on ollut niin nuorista kesätyöseteliläisistä korkeakouluopiskelijoihin saakka. Arvostamme jokaisen kesätyöntekijämme panostusta yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.

Jännittävä tonniklubi-kisa saatiin päätökseen ja pääsimme näkemään jälleen upeita suorituksia jokaiselta toimistolta. Tällä kertaa huikeat voittajamme pääsivät nauttimaan herkullisesta ruoasta ja livemusiikista Kuopion viinijuhlilla. Mukaan tarttui huikea porukka, josta jokainen todella ansaitsi palkinnon loistavasta duunista.

Uusimmalla YouTube videollamme Mika vastaa Instagram seuraajiemme lähettämiin kysymyksiin. Videolta saa monipuolisia vastauksia muun muassa palkkaukseen ja työnhakuun liittyviin kysymyksiin. Mikäli sinua vielä mietityttää jokin asia, niin laita meille viestiä ja keskustellaan lisää.