Ajankohtaista

Oletko koskaan pohtinut, mitkä ominaisuudet tekevät myyjästä menestyneen? Tässä postauksessa kerromme meidän mielestämme viisi tärkeintä ominaisuutta, jotka löytyvät hyvältä ja menestyneeltä myyjältä. Meidän mielestä kuka vain voi kehittyä menestyksekkääksi myyjäksi, sillä seuraavat ominaisuudet on täysin opittavissa ja ne kehittyvätkin huomaamatta...

Loppukesän ja alkaneen syksyn aikana olemme saaneet paljon mielenkiintoisia yhteydenottoja erilaisilta yrityksiltä. Voimme iloksemme ilmoittaa, että olemme päässeet laajentamaan toimintaamme uusien kumppaneiden kanssa. Uusien projektien ansiosta voimme jatkossa tarjota työntekijöillemme entistä mielenkiintoisempia ja monipuolisempia työtehtäviä.

Järjestämme kerran kuukaudessa Dynastia-päivät, jossa kisaillaan itseä sekä muita toimistoja vastaan parhaista myynneistä. Kun toimisto on saanut viisi voittoa kasaan, niin toimisto saa palkinnoksi 500€ rahaa yhteiseen käyttöön.

Haluatko oppia uutta tai kehittää osaamistasi myynnin parissa? Meille voi hakea ilman aikaisempaa myyntikokemusta, mutta tarjoamme myös työpaikkoja alan ammattilaisille. Seuraavaksi kerromme viisi syytä, miksi juuri sinun tulisi hakea osaksi meidän huikeaa tiimiämme.

Kesätyöt alkavat olla pian taputeltu, joten on aika palata hetkeksi kuluneeseen kesään. Tänä kesänä työntekijöidemme kirjo on ollut hyvinkin laaja, ja työntekijöitä on ollut niin nuorista kesätyöseteliläisistä korkeakouluopiskelijoihin saakka. Arvostamme jokaisen kesätyöntekijämme panostusta yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.