Ajankohtaista

Voimme vihdoin julkistaa virallisesti, että avaamme toimistomme Vantaan Kivistöön osoitteeseen Kvartsiraitti 10. Etsimme Vantaan alueelta vapaita toimistoja, johon olisi hyvät kulkuyhteydet sekä jossa olisi palvelut lähellä.

Olemme mukana Vastuullinen kesätyö sekä Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa. Mitä se tarkoittaa ja mihin asioihin olemme sitoutuneet, jotta voimme olla mukana Oikotien kampanjassa?

Tonniklubikisa järjestetään muutaman kerran vuodessa ja pääpalkintona on aina irtiottoa arjesta - eli huippureissuja hyvässä seurassa! Tällä kertaa pääpalkintona oli matka Tahkon upeisiin rinteisiin viikonlopuksi. Reissupaikat jakautuivat tasaisesti toimistoillemme eli upeita suorituksia nähtiin ympäri Suomen!

Uusi vuosi tuo tullessaan uusia toimeksiantoja, uusia toimistoja Suomeen sekä tärkeimpänä uuden koulutusohjelmamme. Vuosien kokemus alalta, myyntityöstä sekä johtamisesta ovat olleet pääosassa uuden koulutusohjelmamme suunnittelutyössä. Ohjelma on otettu käyttöön tänä vuonna ja kaikki uudet myyjämme käyvät sen läpi sekä kaikilla on mahdollisuus...