Ajankohtaista

Olemme käynnistäneet kesätyöhaun tulevalle kesälle. Kesätöitä myynnin parissa on tarjolla Kuopion, Helsingin, Vantaan, Jyväskylän ja Varkauden toimistoillamme. Viime vuonna työllistimme opiskelijoita keväästä loppukesään asti ja tänäkin vuonna ensimmäiset aloitukset ovat huhtikuussa.

Esittelemme alla olevalla videolla asiakaspalvelijan työtä. Projektissa autamme toimeksiantajamme asiakkaita täyttämään keskeneräinen hakemus loppuun.

Teemme työtä yrityksille ja yhdistyksille, jotka haluavat tehostaa tai ulkoistaa oman myyntinsä. Asiakaskohderyhmät ovat yksityisasiakkaita tai yritysasiakkaita ja olemme tehneet esimerkiksi:

Mahdollistamme nuorille erilaisia työssäoppimisjaksoja. Tänäkin vuonna meillä on ollut työssä oppimassa myynnin ja markkinoinnin töissä. Alla kahden opiskelijan kokemukset työssäoppimisjaksoista.

Urapolku

13.08.2021

Olemme lanseeranneet vuoden alussa työntekijöidemme urapolun yrityksessämme. Lisäksi lanseerasimme kaksi kehityksen tasoa, jotka ovat näyttämässä konkreettisesti kehitysaskeleet. Nämä ovat PRO- ja Eliitti-tasot, joiden palkinnot ovat ekstrana palkan ja muiden palkintojen päälle.