Työntekijöiden uralla eteneminen

16.06.2023

Kesä 2023 on tuonut meille jo nyt paljon positiivisia muutoksia. Olemme rekrytoineet paljon uusia reippaita kesätyöntekijöitä, päässeet edistämään kahden myyjämme urakehitystä vastuutehtäviin ja saaneet saattaa pitkäaikaisen työntekijämme eläkepäiville.


Tervetuloa uusille kesätyöntekijöille

Alkanut kesä on tuonut tullessaan paljon uusia myynnistä kiinnostuneita kesätyöntekijöitä Dynastialle työskentelemään myynnin- ja asiakaspalvelun tehtävissä. Perehdyttäminen on lähtenyt sujuvasti käyntiin Dynastian koulutusmallilla ja tulosta on alettu hakemaan kovalla draivilla. Tervetuloa jokaiselle uudelle työntekijälle etenemään uralla!


Kuopion myyjiä Vantaalle vastuutehtäviin

Pääsimme tarjoamaan Kuopion tiimissä toimiville myyjille Aleksille ja Danielille mahdollisuuden kehittyä työssään johtajana. Myyjäkaksikko lähti viikonloppuna kohti Vantaan toimistoa ja pääsi turvallisesti perille toimiston läheisyydessä sijaitsevaan asuntoon, jossa he tulevat viettämään tämän kesän.

Molempien fiilikset ovat olleet innostuneet ja odottavaiset uutta työtehtävää kohtaan. Heille kaupunki on myös ennestään tuntematon, joten odotukset ovat korkealla mitä Vantaa tuokaan tullessaan. Maanantaina toimistolla odotti uusi työnkuva tiiminvetäjinä.

Daniel ja Aleksi Vantaan toimistolla.
Daniel ja Aleksi Vantaan toimistolla.

Tiiminvetäjät toimivat toimistolla vastuuhenkilöinä, jotka pyörittävät toimiston arkea, huolehtivat uusien kesätyöntekijöiden kouluttamisesta sekä valmentavat koko myyntitiimiä kovien tuloksien varmistamiseksi. Heillä on myös vastuunaan pitää toimiston meno hyvänä ja energisenä, jotta kaikilla on mukavaa töissä. Heidän työ on erittäin tärkeää uusien työntekijöiden kanssa, jotta jokainen saa tarvittavan tuen työn aloittamiseen ja pääsee kehittämään itseään oikeaan suuntaan.

Aleksi ja Daniel suorittavat ammattikorkeakoulu harjoittelunsa Dynastialla, joten mahdollisuus päästä vetämään myyntitiimiä on tärkeä kokemus ja iso eteenpäinliike molempien uralla.

Meille Dynastialla on tärkeää voida edistää työntekijöidemme uraa konkreettisesti sekä antaa mahdollisimman paljon kokemusta tulevaan. Aleksilla ja Danielilla itsellään on ollut suuri halu kehittyä johtajana ja päästä haastamaan itseään uuden parissa. Ja mehän mahdollistamme sen! Molempia voimme odottaa takaisin ilahduttamaan meitä Kuopion toimistolle kesän lopulla. Tsemppiä uuteen työtehtävään!

"Molemmat halutaan kehittyä johtajana, oppia uutta ja päästä haastamaan itseämme."


Eläkkeelle eteneminen

Meidän ihastuttavan Seijan ura kulki eläkkeelle kesän alusta. Seija kerkesi viihdyttää meitä mahtavalla persoonallaan liki viisi vuotta.

Mika ja Janiina kävivät muistamassa Seijaa Jyväskylän toimistolla kera hemmotteluhoidon, harvinaislaatuisen kuohuvan ja kukkien. Kyllä nyt kelpaa jäädä eläkkeelle. Kiitos Seija näistä vuosista, meillä jää sinua ikävä!

Mika ja Janiina kävivät tuomassa Seijalle läksiäislahjaksi kuohuvaa, lahjakortin hemmotteluhoitoon ja kukkia.
Mika ja Janiina kävivät tuomassa Seijalle läksiäislahjaksi kuohuvaa, lahjakortin hemmotteluhoitoon ja kukkia.