Tutustu toimistoihin - Esittelyssä Kuopion toimipiste

21.12.2023
Kuopio on ollut pääkallopaikkamme jo perustamisvuodesta 2015.
Kuopio on ollut pääkallopaikkamme jo perustamisvuodesta 2015.

Tervetuloa pääkallopaikkaamme Kuopion toimistolle! Täältä saavat alkunsa uudet projektit ja innovaatiot. Vilskettä riittää myyjien keskuudessa, kun he pääsevät kokeilemaan erilaisia projekteja oman mielenkiintonsa sekä taitotasonsa mukaan. Lisäenergiaa toimistolle ovat tuomassa arjessamme ympäri vuoden pyörivät toimistokisat.

Savon sydämessä sijaitseva Kuopion toimisto

Kuopiosta on lähtöisin monia menestystarinoita, ja niin meidänkin yritystoimintamme on lähtenyt lentoon täältä. Ihka ensimmäinen toimistomme sijaitsi lähellä Kuopion keskustaa, kunnes maaliskuussa 2023 tuli muutto uusiin toimitiloihin modernimpaan ja sijainniltaan sopivampaan paikkaan.

Kaupunkina Kuopio on tunnettu Savon sydämessä sijaitseva opiskelijakaupunki, missä opiskelijoita on yhteensä jopa 25 000. Myös me halusimme olla lähellä opiskelijoita, joten nykyinen toimistomme sijaitsee korkeakoulujen läheisyydessä Tietoteknian C-rapussa, Savilahdessa. Toimiston ikkunasta siintää maisemat vilkkaalle Savilahdentielle ja kesäisin silmää piristää lisäksi vehreä pieni nurmialue.

Toimistollamme on kaksi erillistä soittopuolta.
Toimistollamme on kaksi erillistä soittopuolta.

Nykyinen sijaintimme on kätevä, sillä monella on lyhyt matka koulusta töihin ja samalla onnistuu, vaikka kauppareissu Prismaan. Kaikki sijaitsee sujuvasti alle 700 m etäisyydellä. Hyvänä plussana ovat mainiot kulkuyhteydet töihin tullessa, olipa kulkuväline mikä tahansa. Ja löytyyhän menopeleille myös tilava parkkipaikka.

Kuopion toimisto sijaitsee Savilahdessa korkeakoulujen läheisyydessä.
Kuopion toimisto sijaitsee Savilahdessa korkeakoulujen läheisyydessä.

Ihmiset luovat toimistosta paikan, missä viihtyä

Toimistollemme astuessasi tapaat mielenkiintoisia persoonia, nuorempia sekä vanhempia myyjiämme, harjoittelijoitamme, toimistopäällikkömme sekä yrittäjäpariskunnan Janiinan ja Mikan, ketkä ovat enimmissä määrin tavattavissa täällä.

Osa myyjistämme on työskennellyt jo pidempään myynnin maailmassa, mutta meillä työskentelee myös alanvaihtajia sekä korkeakouluopiskelijoita, joista kaikilla ei ole ollut aiempaa työkokemusta myynnistä.

Ilmassa on päivästä toiseen rento ilmapiiri, missä arvostetaan tavoitteellisuutta ja myynnillistä otetta. Kilpailuhenkistä porukkaa löytyy, joten pidämme innostusta yllä säännöllisesti järjestettävillä suuremmilla ja pienemmillä kisoilla.

Johtaminen koetaan toimistollamme enemmänkin valmentamiseksi. Toimistopäällikkö on toimistolla myyjiä varten antamassa vinkkejä päiviin, kouluttamassa muutosten tullen ja tukemassa, kun kysyttävää tulee. Hän myös kuuntelee tarkalla korvalla myyjiemme kehittymistä, että kehittämisideoita. Täällä myyjät saavat olla mukana vaikuttamassa omalla kokemuksellaan, mistä hyvänä esimerkkinä ovat uudet myyntispiikit, joita testaillaan yhdessä myyjien kanssa.

Työpäivät eivät ole yhden myyjän varassa, joten pystymme suunnittelemaan työvuorot joustavasti myyjien omat menot huomioiden. Moni Kuopion toimistolla työskenteleekin opiskelun ohella, jolloin myyjän on hyvä pitää koulumenot etusijalla.

Mikäli haluat tietää lisää Kuopion toimistosta voit soitella tai laitella sähköpostiviestiä myyntijohtajallemme Janiinalle  044 526 4462, janiina.kekkonen@mjdynastia.fi.

Näin myyjämme kommentoivat ilmapiiriä ja työkavereitaan

– "Täällä on mukava työilmapiiri. Aamuisin voi rennolla otteella tulla töihin."

– "Töitä on hauska tehdä, kun koko porukka saa kauppaa. Työporukka on aivan huikee, niin kyllä homma toimii."

– "Meillä on sosiaalinen ja tosi puhelias porukka. Tuntuu, että joka päivä oppii jonkun uuden jutun tai kuulee uuden vitsin."

– "Täällä on hyvä tehdä töitä, kun työkavereista huokuu energiaa ja on rempseä meno."

Työpaikka hakusessa?

Mikäli sinulla on työ hakusessa, ilmaise rohkeasti kiinnostuksesi ottamalla yhteyttä myyntijohtajaamme:

Janiina Kekkonen, 044 526 4462, janiina.kekkonen@mjdynastia.fi

tai jätä työhakemus alta. Olemme sinuun pian yhteydessä!