Odottavin fiiliksin kohti syksyä - Luvassa uusia myyntiennätyksiä

14.09.2023

Kesä 2023 ohi ja purkissa. Loppuvuotta kohti mennään odottavin fiiliksin. Säätiedote lupaa myyjien myyntiennätysten satelemista, poutaa nykyisiin projekteihin, ja lämmin rintama uusia toimeksiantoja näyttää suuntaavan kohti toimistoja.


Rivakkaa kehittymistä kesätyöntekijöiltä

Jo aiempina vuosina olemme panostaneet korkeakouluopiskelijoiden rekrytointiin. On aina yhtä mahtavaa päästä tarjoamaan opiskelijoille mahdollisesti heidän ensimmäinen oman alan työkokemus, ja sitä kautta päästä vauhdittamaan heidän matkaansa omalla urallaan.

Tänä kesänä erityisen innoissamme olimme siitä, kuinka monet kauppakorkeakouluopiskelijatkin olivat löytäneet meidät.

Kesätyöntekijöiden kehityskaari on ollut rivakka, ja monen itsevarmuus myynnissä on noussut silmissä. Asiakkaan kanssa kommunikoimisessa kesätyöntekijät ovat kehittyneet hurjaa vauhtia. Tästä saamme tietenkin kiittää myös mahtavia tiiminvetäjiämme, jotka pyrkivät saamaan täyden potentiaalin irti myyjistä. Hienoa valmentamista!


Innon määrä oppimiseen yllättää aina

Pääpainoisesti uudet myyjät ovat tehneet tulosta lainaprojektin parissa. Mutta on ollut hienoa huomata, että muutkin projektimme ovat kiinnostaneet kesätyöntekijöitä. Siispä osa on siirtynyt valmennuksen johdolla kehittymään myös perinteisemmässä myynnissä esimerkiksi jäsenhankinnan parissa.


Opiskelijoiden into ja oppimishalu jaksavat aina yllättää!


Koulujen alkaessa moni opiskelija on palannut takaisin opintojen ääreen, mutta mikä mahtavaa: Olemme saaneet pitää monia meillä töissä osa-aikaisena vielä kesän jälkeenkin. Meille työntekijän jaksaminen menee aina etusijalle, joten työpäivät ovat hyvin muokattavissa työntekijän tilanteeseen sopiviksi.

Kiitos vielä kaikille kesätyöntekijöillemme työpanoksesta! Meillä on ollut ilo opettaa uusia fiksuja tulevaisuuden osaajia, ja olemmehan me saaneet teiltäkin hurjasti uusia vinkkejä myyntityöhön liittyen.


Kuukauden lomia ja hienoa valmentamista

Kesä antoi meille hyvin aikaa tutustua uusiin myyjiin, ja samalla pitkäaikaiset työntekijämme saivat nauttia jopa kuukauden mittaisista lomista rentoutuen ja reissaillen.

Kuopion toimistolle olemme saaneet myös kouluttaa uusia tiiminvetäjiä. Myyjien valmentaminen ja kehityskohteiden löytäminen myyjien toiminnasta on lähtenyt uusilla tiiminvetäjillä sujuvasti käyntiin. Porukalla on tosiaan suuri jano itsensä kehittämiseen ja isompaan vastuunottoon.


Syksyllä luvassa myyjien ennätysmyyntejä

1. syyskuuta pärähti käyntiin huikeat myyntikisat: "Myynnin Kuninkaat" -matka Vila Realiin Espanjaan ja "Järvi-Suomen herruus" – VIP ilta Kalpa vs. Jyp otteluun. Voimme siis odottaa myyjiltä tiukkaa taistelua. Ensimmäisistä kisapisteistä on jo hurja taisto meneillään! Merkit viittaavat myyjien myyntiennätysten rikkoontumiseen.

Molemmissa kisoissa palkitaan kolme parasta myyjää. Jännityksellä odotamme, ketkä pääsevät nauttimaan palkinnoista!

Meidän someista pääset lukemaan enemmän Espanjan palkintomatkasta!

Sinua saattaa kiinnostaa myös: Ikimuistoinen matka Vila Realiin syksyllä 2017


Tuloksia takoen kohti loppuvuotta

Olemme saaneet paljon yhteydenottoja erilaisilta yrityksiltä, joten uusia mielenkiintoisia toimeksiantoja on luvassa. Monissa meillä pitkään jatkuneissa toimeksiannoissa syksyn käynnistyminen ja loppuvuosi tarkoittavat sesonkiaikaa, joten loppuvuosi on ehdottomasti pullollaan paljon mahdollisuuksia!


Odotamme syksyn tuovan tullessaan uusia kykyjä toimistoillemme.


Uusia projekteja lähdetään aina sisään ajamaan kovalla innolla, mutta mikä parasta, saamme tarjota vakituiselle porukallemme vaihtelevuutta ja pääsemme kehittämään heidän osaamistaan entisestään.

Nyt lähdemme takaisin sorvin ääreen, sillä myynti ei odota! Mikäli sinulla on vielä hetki aikaa, käyhän kurkkaamassa, minkälaisia projekteja me olemme toteuttaneet.