Minkälaisia projekteja me toteutamme?

18.10.2022

Loppukesän ja alkaneen syksyn aikana olemme saaneet paljon mielenkiintoisia yhteydenottoja erilaisilta yrityksiltä. Voimme iloksemme ilmoittaa, että olemme päässeet laajentamaan toimintaamme uusien kumppaneiden kanssa. Uusien projektien ansiosta voimme jatkossa tarjota työntekijöillemme entistä mielenkiintoisempia ja monipuolisempia työtehtäviä.

Tässä postauksessa kerromme tarkemmin projekteistamme, joita meillä tällä hetkellä on käynnissä.

1. Buukkaukset

Buukkauksen ulkoistaminen helpottaa yrityksen työmäärää, sillä me hoidamme heidän puolestaan asiakkaiden kartoittamisen ja kontaktoinnin. Tämä tarkoittaa siis sitä, että buukkaajamme soittavat potentiaalisille asiakkaille ja varaavat heille video- tai puhelinpalaverin yrityksen myyntiedustajan kanssa. Buukkauksen avulla myyntiedustajat voivat käyttää työaikansa tehokkaasti keskittymällä suoraan asiakastapaamisiin.

Vuosien aikana olemme tehneet useita erilaisia projekteja buukkauksien parissa. Tällä hetkellä teemme ajanvarauksia sekä kotimaisille että pohjoismaisille yrityksille muun muassa it-alalta sekä operaattoripuolelta. Nämä projektit tarjoavat mielenkiintoisia mahdollisuuksia niin meidän yrityksellemme kuin työntekijöillemmekin.

2. Rahoitusalan asiakaspalvelu ja rahoitusneuvonta

Rahoitusalan projektissa puolestaan avustamme asiakkaitamme erityyppisissä laina-asioissa. Tämän lisäksi annamme asiakkaillemme monipuolista rahoitusneuvontaa, neuvomme esimerkiksi erilaisten lainatarjousten ja pankkien kanssa.

Tätä projektia toteutamme yhteistyössä arvostetun pohjoismaalaisen konsernin kanssa. Työssä pääsee sukeltamaan rahoitusalan mielenkiintoiseen maailmaan ja kerryttämään kokemusta asiakaspalvelijana.

3. B2C eli kuluttajamyynti

Uusien projektien lisäksi toteutamme myös perinteistä kuluttajamyyntiä nykyasiakkaille sekä uusille asiakkaille. Kuluttajamyyntiä teemme kohdistettuihin asiakasrekistereihin. Kuluttajamyynnissä kontaktoimme asiakkaitapuhelimitse ja tarjoamme heille yhteistyökumppaneidemme tarjoamia tuotteita tai palveluita. Valitsemme myytävät tuotteet ja palvelut tarkasti, jotta myyminen on mahdollisimman mukavaa.

Yrityksellämme on pitkä ja vahva osaaminen kuluttajamyynnin parissa, sillä olemme toteuttaneet lukuisia B2C-myyntiprojekteja. Jos siis haluat kehittyä kuluttajamyynnin parissa, niin me tarjoamme siihen huikean mahdollisuuden.

4. Jäsenhankinta

Jäsenhankkijamme kontaktoivat ja hankkivat uusia jäseniä yhteistyökumppanimme liitolle. Tällä hetkellä toteutamme jäsenhankintaa Veronmaksajien Keskusliitolle, joka on luotettava ja kunnioitettu yhteistyökumppani.

Puhelimitse tapahtuva jäsenhankinta on tehokas tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita ja kasvattaa liittojen jäsenmääriä. Olemme toteuttaneet jäsenhankintaa useille eri liitoille, joten osaamisemme on hyvin laajaa.

5. Urheilumarkkinointi: varainhankinta urheiluseuroille

Teemme myös urheilumarkkinointia eli varainhankintaa paikallisille urheiluseuroille. Projekti painottuu yritysmyyntiin eli myyjämme kontaktoivat paikallisia yrityksiä ja myyvät heille yhteistyöseurojemme tukipaketteja, jotka sisältävät esimerkiksi lippupaketteja tai näkyvyyttä.

Pääyhteistyökumppanimme tässä projektissa on lentopalloseura Savo Volley. Koska urheilu on lähellä sydäntämme, olemme myös tukemassa salibändijoukkue Welhojen junioritoimintaa sekä SB Lapinlahden seuratoimintaa. Projekti on mielenkiintoinen, sillä sen avulla pääsee tutustumaan ja verkostoitumaan paikallisten urheiluseurojen kanssa.

Heräsikö mieleesi jotain kysyttävää projekteistamme tai yhteistyökumppaneistamme?

Laita meille rohkeasti viestiä, niin keskustellaan lisää!