Minkälaisia projekteja me toteutamme?

02.08.2023

Olemme saaneet paljon mielenkiintoisia yhteydenottoja erilaisilta yrityksiltä. Tällä hetkellä kasvamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa samalla laajentaen toimintaa.

Uudet projektit tarjoavat työntekijöillemme entistä mielenkiintoisempia ja monipuolisempia työtehtäviä. Seuraavaksi tarkemmin toteutuneista projekteistamme:


1. Buukkaukset

Buukkauksen ulkoistaminen helpottaa yrityksen työmäärää, sillä me hoidamme heidän puolestaan asiakkaiden kartoittamisen ja kontaktoinnin. Käytännössä buukkaajamme soittavat potentiaalisille asiakkaille ja varaavat heille video- tai puhelinpalaverin yrityksen myyntiedustajan kanssa. Buukkauksen avulla myyntiedustajat voivat käyttää työaikansa tehokkaasti keskittymällä suoraan myyntitapaamisiin.

Vuosien aikana olemme tehneet useita erilaisia projekteja buukkauksien parissa. Tällä hetkellä teemme ajanvarauksia kotimaisille sekä pohjoismaisille yrityksille mm. it-alalta ja operaattoripuolelta. Nämä projektit tarjoavat mielenkiintoisia mahdollisuuksia niin yrityksellemme kuin työntekijöille.


2. Rahoitusalan palvelut

Rahoitusalan projektissa avustamme asiakkaitamme erityyppisissä laina-asioissa. Tämän lisäksi annamme asiakkaillemme monipuolista rahoitusneuvontaa erilaisten lainatarjousten ja pankkien kanssa. Projekti on toteutettu yhteistyössä arvostetun pohjoismaalaisen konsernin kanssa.

Projektissa pääsee sukeltamaan rahoitusalan mielenkiintoiseen maailmaan ja kerryttämään kokemusta asiakaspalvelijana.


3. B2C myynti

Muiden projektien lisäksi toteutamme myös perinteistä kuluttajamyyntiä  uusille sekä nykyasiakkaille. Myyntiä teemme kohdistettuihin asiakasrekistereihin kontaktoiden asiakkaita puhelimitse. Kuluttajille myytävät tuotteet ja palvelut ovat yhteistyökumppaneiden tuottamia, ja ne valitaan meidän puolelta tarkasti, jotta myyminen on mahdollisimman sujuvaa ja innostavaa.

Yrityksellämme on pitkä ja vahva osaaminen kuluttajamyynnin parissa, sillä olemme toteuttaneet lukuisia B2C myyntiprojekteja.


4. Jäsenhankinta

Jäsenhankkijamme kontaktoivat ja hankkivat uusia jäseniä yhteistyökumppanimme liitolle. Tällä hetkellä toteutamme jäsenhankintaa Veronmaksajien Keskusliitolle, joka on luotettava ja kunnioitettu yhteistyökumppani.

Puhelimitse tapahtuva jäsenhankinta on tehokas tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita ja kasvattaa liittojen jäsenmääriä. Olemme toteuttaneet jäsenhankintaa useille eri liitoille, joten osaamisemme on hyvin laajaa.


5. Varainhankinta

Teemme myös varainhankintaa paikallisille urheiluseuroille. Projekti painottuu yritysmyyntiin eli myyjämme kontaktoivat paikallisia yrityksiä ja myyvät heille yhteistyöseurojemme tukipaketteja, jotka sisältävät esimerkiksi lippupaketteja tai näkyvyyttä.

Pääyhteistyökumppanimme tässä projektissa on Kuopion lentopalloseura Savo Volley. Koska urheilu on lähellä sydäntämme, olemme myös tukemassa salibändijoukkue Welhojen junioritoimintaa sekä SB Lapinlahden seuratoimintaa. Projekti on mielenkiintoinen, sillä sen avulla pääsee tutustumaan ja verkostoitumaan paikallisten urheiluseurojen kanssa.
Heräsikö mieleesi kysyttävää projekteistamme tai yhteistyökumppanuudesta?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!