5 syytä, miksi hakea meille töihin

09.08.2022

Haluatko oppia uutta tai kehittää osaamistasi myynnin parissa? Meille voi hakea ilman aikaisempaa myyntikokemusta, mutta tarjoamme myös työpaikkoja alan ammattilaisille. Seuraavaksi kerromme viisi syytä, miksi juuri sinun tulisi hakea osaksi meidän huikeaa tiimiämme.


1. Hyvät ja säännölliset työajat

Pääsääntöisesti työaikamme on maanantaista perjantaihin 8.45-16, joten viikonloput ovat aina vapaat. Huomioimme jokaisen tilanteen ja muodostamme vuorot sen mukaan. Osa-aikaisten työntekijöiden kohdalla joustamisvaraa on vieläkin enemmän ja työvuoroihin voi vaikuttaa omien menojen mukaan. Monet meidän osa-aikaisista työntekijöistämme onkin opiskelijoita, joten vuorot suunnitellaan joustavasti koulun ohelle.


2. Rento ilmapiiri ja mukavat työkaverit

Haluamme, että toimistoillamme on rento ja raikas ilmapiiri, jotta kaupanteko on mukavaa ja tehokasta. Toimistojemme myyntikoutsien tehtävä on varmistaa, että tässä myös onnistutaan. Tavoitteenamme on, että toimistomme ovat sellaisia paikkoja, jonne jokaisen työntekijän on kiva tulla työskentelemään.


3. Kattava perehdytys ja koulutus

Meille ei tarvitse tulla valmiina myyjänä vaan annamme jokaiselle uudelle työntekijällemme avaimet menestyksekkääseen myyntityöhön. Perehdytysvaiheemme on kattava ja kehitämme koulutusohjelmaamme jatkuvasti. Etenkin alkuvaiheessa ohjaamme ja neuvomme työntekijää oikeaan suuntaan niin, jotta hän löytää oman luonnollisen tavan myydä. Tärkeintä meille on, että työntekijä ei jää missään tilanteessa yksin vaan apua on aina saatavilla. Koulutamme myös pitkäaikaisia työntekijöitämme säännöllisesti, jotta työn laatu pysyy tavoitteissamme.


4. Innostavat kilpailut

Järjestämme säännöllisesti kilpailuja, jotka ovat työntekijöidemme toiveiden mukaisia. Joka kuukausi järjestämme Dynastia-päivät, jolloin tarjolla on erilaisia palkintoja. Yleensä palkintoina on esimerkiksi lahjakortteja tai elektroniikka. Lisäksi järjestämme muutaman kerran vuodessa Tonniklubikisan, jossa kilpaillaan palkintomatkasta. Viime vuonna matkustimme kotimaassa, alku vuodesta lensimme Espanjaan ja tänä kesänä kävimme nauttimasta kesäillasta Kuopion viinijuhlilla.


5. Mahdollisuus työskennellä mistä käsin vain

Suurin osa työntekijöistämme työskentelee toimistoilla ympäri Suomen, mutta tarjoamme mahdollisuuden myös etätyöskentelyyn. Keväällä starttasimme etätiimin, jossa etämyyntiin erikoistunut tiiminvetäjämme tukee ja valmentaa jatkuvasti etätyöntekijöitä. Voit siis oman tilanteen mukaan valita etätiimin ja työskennellä vaikka maailman toiselta puolelta käsin.


Mitä vielä odotat?

Jos haluat lähteä rakentamaan tai kehittämään myyntiuraasi, niin ei muuta kun hakemusta tulemaan!