Vantaan toimisto avataan toukokuussa!

23.04.2021

Voimme vihdoin julkistaa virallisesti, että avaamme toimistomme Vantaan Kivistöön osoitteeseen Kvartsiraitti 10. Etsimme Vantaan alueelta vapaita toimistoja, johon olisi hyvät kulkuyhteydet sekä jossa olisi palvelut lähellä.

Upouudessa toimistossa olemme ensimmäiset vuokralaiset, joten tilat ovat erittäin siistit ja hyvin varusteltu. Tiloihin on vielä tulossa ikkunateippaukset sekä sisustaminen, joten työtä riittää jotta saamme ensimmäiset työntekijämme Kivistön tiloihin toukokuun aikana.

Toimistoltamme on n. 50 metrin matka kehäradalle ja seinänaapurista saa myynnin nälkään apua Kotipizzasta. Kaupat ja kioskit sijaitsevat tien toisella puolella ja ostoskeskuskin on tulossa tulevaisuudessa toimistomme läheisyyteen. Toimisto on täysin uusi sekä käyttämätön ja tilaa löytyy 160m2 edestä.

Ensimmäisille aloitusryhmille olemme varanneet jääkapin täydeltä virvoitusjuomia ja evästä myynnin ohelle. Varmista paikkasi ensimmäisten joukkoon Vantaan komeimpaan myyntitoimistoon jättämällä hakemus.

Haemme Vantaalle projektimyyjiä, asiakashankkijoita Ruokaboksi-tiimiin sekä myyntineuvottelijoita sähkötiimiin. 

Jätä hakemus!

MJ DYNASTIA MJDYNASTIA MJ DYNASTIA KUOPIO MJ DYNASTIA HELSINKI MJ DYNASTIA VANTAA MJ DYNASTIA JYVÄSKYLÄ MJ DYNASTIA OULU MJ DYNASTIA VARKAUS