Urapolku

13.08.2021

Olemme lanseeranneet vuoden alussa työntekijöidemme urapolun yrityksessämme. Lisäksi lanseerasimme kaksi kehityksen tasoa, jotka ovat näyttämässä konkreettisesti kehitysaskeleet. Nämä ovat PRO- ja Eliitti-tasot, joiden palkinnot ovat ekstrana palkan ja muiden palkintojen päälle.


PRO:
PRO-tasolle pääsy on ensimmäisen kuukauden tavoite. Tasolle pääsee, kun saavuttaa tietyn myyntitavoitteen. Tavoite on kuitenkin laskettu niin, että jokaisella työntekijällä on mahdollisuus päästä ensimmäisellä kuukaudellaan.

Palkitsemme PRO-tasolle päässeet Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä.


Eliitti:
Eliitti-tasolle pääsy on toisen kuukauden tavoite. Yksin ei tarvitse tavoitetta tuijottaa, vaan toimiston Myyntikoutsit ovat yhdessä avustamassa kohti Eliitti-tasoa. Eliittimyyjä osoittaa, että on 

Palkitsemme Eliittimyyjät rahabonuksella sekä M&J Dynastia pelipaidalla. Eliitti-tasolla pysyessään tienaa saman rahabonuksen joka kuukausi.


Myyntikoutsi:
Tarjoamme pikatien esihenkilötyöskentelyyn, sillä kun työntekijämme on pysynyt vähintäänkin toisen kuukauden Eliitti-tasolla, on mahdollista hakea Myyntikoutsin koulutusohjelmaan. Koulutus tapahtuu Kuopiossa ja se kestää vähintään viikon, riippuen aiemmasta kokemuksesta. Myyntikoutsina saa vastuuta toimiston päivittäisistä rutiineista, myyntivalmennuksesta ja työssä menestyessä edetä vastuullisimpiin työtehtäviin. 

Myyntikoutsin tärkein tehtävä on näyttää omalla esimerkillään mallia sekä valmentaa ja tsempata työntekijöitämme toimistoilla kohti tavoitteita.


Koulutuspäällikkö, rekrytointipäällikkö, markkinointipäällikkö....
Ansioituneet Myyntikoutsit voivat hakea vahvuuksista riippuen erilaisiin työtehtäviin suuremmalla vastuulla. Alla olevalla videolla koulutuspäällikkö Joni kertoo historiastaan ja urakehityksestään M&J Dynastialla.

Liity mukaan myyntijengiin ja etene urallasi eteenpäin! 

Jätä hakemuksesi alla olevan painikkeen kautta: