Kokemuksia työssäoppimisesta M&J Dynastialla

02.09.2021

Mahdollistamme nuorille erilaisia työssäoppimisjaksoja. Tänäkin vuonna meillä on ollut työssä oppimassa myynnin ja markkinoinnin töissä. Alla kahden opiskelijan kokemukset työssäoppimisjaksoista. 

"Olen 17-vuotias nuori merkonomiopiskelija Jyväskylästä. Päädyin työharjoitteluun, kun kaverini suositteli Dynastiaa työpaikkana ja päätin hakea tänne. Harjoittelun aikana opiskelimme markkinointia sekä suunnittelimme ja toteutimme postauksia sosiaaliseen mediaan.

Odotukseni olivat hyvät, kun ensimmäisen kerran astuin taloon ja odotukset vastasivat hyvin kokemusta. Oli mukava työskennellä työtiimissä ja pääsin myös yksin suunnittelemaan ja toteuttamaan postauksia. Opin työharjoittelussa sen, että millainen on hyvä postaus, milloin hyvä aika postata ja miten saada kohderyhmä kiinnostumaan.

Suosittelisin Dynastiaa työpaikkana, sillä täällä on mahtava ja energinen ilmapiiri. Dynastialla on myös hyvät etenemismahdollisuudet."

"Päädyin yritykseen kaverin kautta ja tulin Dynastialle, koska koulun kautta oli työharjoittelu, johon piti hakea työssäoppimispaikka. Opiskelen liiketoiminnan perustutkintoa Gradiassa. Harjoittelussa olen tehnyt sosiaaliseen mediaan postauksia sekä harjoittanut myyntityötä.

Työ on ollut mukavaa ja kasvattavaa. Olen oppinut paljon markkinoinnista ja sen eri osa-alueista sekä myynnistä. Suosittelen Dynastiaa työssäoppimispaikkana, koska täällä on hyvä ilmapiiri ja jatkuva valmennus."

mjdynastia kokemuksia mj dynastia palkka telemarkkinointi kokemuksia