Jessen kokemus tradenomin harjoittelusta MJ Dynastialla 

22.02.2021

Moro, meitsi on Jesse Pulkkinen ja olen 21-vuotias tradenomiopiskelija Kuopiosta.

Tarinani Dynastian kanssa lähti yritysvierailusta koulullamme. Yrityksen toimitusjohtajan kanssa olimme yhteydessä vierailun jälkeen, jonka seurauksena olinkin jo toimistolla sovittuna ajankohtana vääntämässä työsopimusta. Varsinaisesti työn teon aloitin vuodevaihteessa ja nyt toimin siis yrityksen somevastaavana.

Teen koulun ohella töitä somevastaavana toimistolla ja etänä. Samalla saan hyväksi luettua koulun harjoittelua. Työkuvaani kuuluu yrityksen some päivitysten suunnittelu, tekeminen ja kehittäminen. Pääasiassa päivitykset koskevat Instagramia ja Facebookia, mutta välillä päivitämme myös Dynastian kotisivuja ja Linkediniä.

Työpäiväni pituudet vaihtelevat päivittäin. Jos en työskentele yksin etänä, työpäiväni alkaa pikapalaverilla. Palaverin aikana katsotaan missä mennään ja sitten alkaa postausten suunnittelu. Jokainen postaus täytyy miettiä tarkoin, jotta se on mahdollisimman hyvä. On tärkeää miettiä teema ja kohderyhmä, jotta ajatus pysyy samana.

Työskentely M&J Dynastialla tuli itsellekin yllätyksenä. Yrityksen vieraillessa koulullamme kuitenkin kiinnostuin kuullessani, että yritys etsii somevastaavaa. Some kehittyy koko ajan ja se on iso osa yritysten toimintaa, kun katsotaan myynnin ja markkinoinnin kannalta. Some tulee kehittymään jatkossakin, joten tämä oli hyvä mahdollisuus päästä opettelemaan somea ainakin yhdestä näkökulmasta.

Dynastialla vallitsee rento ilmapiiri. Pääsen työskentelemään mahtavien ihmisten kanssa, joten työnteko sujuu moitteitta.