Kokemuksia työharjoittelusta MJ Dynastialla

22.02.2021

Moro, meitsi on Jesse Pulkkinen ja olen 21-vuotias tradenomiopiskelija Kuopiosta.

Tarinani Dynastian kanssa lähti yritysvierailusta koulullamme. Yrityksen toimitusjohtajan kanssa olimme yhteydessä vierailun jälkeen, jonka seurauksena olinkin jo toimistolla sovittuna ajankohtana vääntämässä työsopimusta. Varsinaisesti työn teon aloitin vuodevaihteessa ja nyt toimin siis yrityksen somevastaavana.

Teen koulun ohella töitä somevastaavana toimistolla ja etänä. Samalla saan hyväksi luettua koulun harjoittelua. Työkuvaani kuuluu yrityksen some päivitysten suunnittelu, tekeminen ja kehittäminen. Pääasiassa päivitykset koskevat Instagramia ja Facebookia, mutta välillä päivitämme myös Dynastian kotisivuja ja Linkediniä.

Työpäiväni pituudet vaihtelevat päivittäin. Jos en työskentele yksin etänä, työpäiväni alkaa pikapalaverilla. Palaverin aikana katsotaan missä mennään ja sitten alkaa postausten suunnittelu. Jokainen postaus täytyy miettiä tarkoin, jotta se on mahdollisimman hyvä. On tärkeää miettiä teema ja kohderyhmä, jotta ajatus pysyy samana.

Työskentely M&J Dynastialla tuli itsellekin yllätyksenä. Yrityksen vieraillessa koulullamme kuitenkin kiinnostuin kuullessani, että yritys etsii somevastaavaa. Some kehittyy koko ajan ja se on iso osa yritysten toimintaa, kun katsotaan myynnin ja markkinoinnin kannalta. Some tulee kehittymään jatkossakin, joten tämä oli hyvä mahdollisuus päästä opettelemaan somea ainakin yhdestä näkökulmasta.


Dynastialla vallitsee rento ilmapiiri. Pääsen työskentelemään mahtavien ihmisten kanssa, joten työnteko sujuu moitteitta. 


Tarjoamme erilaisia harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuuksia opiskelijoiden vahvuuksien mukaan. 

Myynnin valmentaminen

  • Meillä toimistosta vastaavat Myyntikoutsit. Myyntikoutsin tärkein tehtävä on tehdä henkilökohtaista myyntivalmentamista. Se koostuu tsemppaamisesta, auttamisesta ja omalla esimerkillä suunnan näyttämistä.

  • Harjoittelu tehdään kokoaikaisena ja sen kesto meillä on vähintään kolme kuukautta. Harjoittelu on palkallinen.

Rekrytointi

  • Saamme työhakemuksia päivittäin ja niistä vastaa meidän oma rekrytiimimme. Rekrytiimin vastuulla on työhakemusten käsittely, työhaastatteluiden sopiminen sekä itse haastattelut. Harjoittelu alkaa koulutusohjelmamme mukaan, jotta jokainen rekrytoija tietää mitä meillä tehdään.

  • Harjoittelu tehdään osa-aikaisena ja harjoittelun kesto on vähintään kaksi kuukautta. 

Viestintä ja markkinointi

  • Markkinoinnin harjoittelu koostuu sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Harjoittelun aikana pääset suunnittelemaan, luomaan ja kehittämään markkinointisisältöä. 

  • Harjoittelu on osa-aikaista ja ajankäyttöön pääset vaikuttamaan myös itse.   

Myynti

  • Myynnin harjoittelun voi tehdä meillä milloin vain ja kokoaikaisena tai osa-aikaisena. Meillä tehdään päivittäin paljon kauppaa, joten samalla kuin harjoittelet myyntityötä, teet myös itsellesi lisätienestiä.

  • Myynnin harjoittelu on palkallinen ja olet oikeutettu samoihin etuihin, koulutukseen sekä valmennukseen kuin muutkin meidän myyjämme.  


Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää harjoittelusta ja opinnäytetyöstä. 

Janiina Kekkonen, myyntijohtaja
janiina.kekkonen@mjdynastia.fi

044 526 4462

tai jätä työhakemus täällä, niin keskustellaan lisää.