Palkintomatka Espanjan lämpöön!

19.05.2022

Tonniklubikisa on viety jälleen päätökseen, ja saimme nähdä upeita suorituksia jokaiselta osallistujalta. Tuttuun tapaan voittajille on tarjolla ikimuistoinen palkintomatka ja tällä kertaa kohteeksi valikoitui Espanja, Benicàssim. Pidennetylle viikonloppureissulle tarttui mukaan mahtava porukka, joka on lomansa todella ansainnut!

Reissu starttasi torstaina ja ensimmäinen pysähdys olikin Vantaan toimistolla. Siellä pääsimme kilpailemaan toimistojen kesken ja samalla hoidettiin työpäivä purkkiin. Työn teon jälkeen olikin huvin vuoro ja pian lentokoneen keula kääntyi Espanjaa kohti.

Matka meni hyvin ja perille saavuttiin turvallisesti. Majoituksena meillä oli mieletön kattohuoneisto, joka sijaitsi aivan Välimeren rannan tuntumassa. Loman aikana pääsimme rentoutumaan, syömään maukasta ruokaa ja nauttimaan hyvästä seurasta.

Pääsimme myös kokemaan mahtavia elämyksiä, joita ei ihan joka päivä pääse kokemaan. Lauantaina vierailimme Vilafames nimisellä viinitilalla, jossa meille esiteltiin tiloja ja lopuksi pääsimme maistelemaan erilaisia viinejä. Sunnuntaina vuorossa oli puolestaan Villarreal - Real Sociedad jalkapallopeli. Tunnelma pelissä oli intensiivinen ja kokemuksena unohtumaton!

Myös säät oli koko reissun ajan meidän puolella ja saimme nauttia aurinkoisista ja lämpimistä päivistä. Voidaan siis sanoa, että palkintomatka oli jokaisen kohdalla erittäin onnistunut.

Alla olevasta videosta näet matkatunnelmia! 


Seuraava Tonniklubikisa onkin jo käynnissä! Palkintona on kesäjuhlat 10 parhaan myyjän kesken isolla huvilalla nauttien Suomen kesästä - mikäs se parempaa.