Kesällä kisaillaan jälleen ennätyksellisistä palkinnoista

20.05.2021

Kesätyöt MJ Dynastialla muistetaan huikeista kesäkisoista. Viime vuonna jaoimme palkintoina mm. taulutelevisioita, bluetooth-kaiuttimia, PS4-pelikonsoleita, tietokoneita, lahjakortteja ja pienempiä palkintoja kuten virvoitusjuomia ja herkkuja. 


Olemme saaneet tänä vuonna ennätysmäärän hakemuksia, joten päätimme panostaa tänäkin vuonna kesäkisojen palkintoihin. Haluamme palkita hyvästä työstä sekä tuottaa mukavia kesätyömuistoja, sillä haluamme tehdä myyntityöstä mukavaa hyvän työympäristön ja motivoivien kilpailujen avulla.


Yksi kesäkisojen halutuimmista palkinnoista on PS5-pelikonsoli, jotka ovat loppuunmyytyjä lähes koko ajan Suomessa, saimme kuitenkin yhden kappaleen konsolia meille palkinnoksi ja etsimme vielä niitä lisää! 

Lisäksi tänä vuonna jaamme taulutelevisioita, urheilukelloja, bluetooth-kaiuttimia, lahjakortteja sekä taatusti paljon virvoitusjuomia ja herkkuja työnteon oheen! 


LISÄKSI UUSI MYYNTIKISAPALKINTOMME ON ALL-INCLUSIVE MATKA ESPANJAAN! KISASSA OVAT MUKANA MYÖS KESÄTYÖNTEKIJÄMME!

Jos maailman tilanne vain sallii, niin ensi kisareissu suunnataan kohti Espanjan lämpöä! Ja jos tilanne ei salli, niin tuomme Espanjan tänne Suomeen, mutta joka tapauksessa lupaamme 5-tähden huippureissun! 

MJ DYNASTIA MJDYNASTIA MJ DYNASTIA KUOPIO MJ DYNASTIA HELSINKI MJ DYNASTIA VANTAA MJ DYNASTIA JYVÄSKYLÄ MJ DYNASTIA OULU MJ DYNASTIA VARKAUS