Kokemukseni työharjoittelusta

16.09.2022

Moikka! Mä oon Annika Ahtonen, 20-vuotias wellness-tradenomiopiskelija Kuopiosta.

Minun kädenjälkeäni on voinut päästä näkemään Dynastian somessa kuluneen kevään ja kesän aikana. Olen siis suorittanut ammatillista harjoitteluani Dynastian somevastaavan roolissa. Tarinani Dynastialla sai alkunsa, kun satuin näkemään ilmoituksen harjoittelupaikasta. Turhia miettimättä laitoin hakemuksen menemään ja pian haastattelun jälkeen olinkin jo allekirjoittamassa harjoittelusopimusta. 

Työtehtäviini on pääasiassa kuulunut eri somekanavien strateginen suunnittelu, ideointi ja aktiivinen sisällöntuottaminen. Tämä kaikki on pitänyt sisällään muun muassa kuvien ja videoiden tuottamista, editoimista, tekstien kirjoittamista sekä postausten julkaisua niin reaaliaikaisesti kuin ajastetusti. Lisäksi olen päässyt myös tekemään yrityksen sisäistä viestintää sekä maksettua markkinointia. 

Kuluneen kevään ja kesän aikana olen oppinut valtavasti uusia asioita ja päässyt syventämään osaamistani. Olen oppinut uusia asioita markkinoinnista sekä ulkoisesta- ja sisäisestä viestinnästä. Harjoittelu on kehittänyt minua hahmottamaan kokonaisuuksia ja olen oppinut hallitsemaan niitä.

Harjoittelun yksi ehdoton plussa on ollut se, että olen saanut tehdä töitä oman aikataulun mukaan. Olen siis itse suunnitellut miten, milloin ja missä teen töitä. Olen tehnyt töitä toimistolla sekä etänä, mikä on tuonut mukavaa vaihtelua työpäiviin. Tämä kaikki vapaus tuo toki vastuuta ja harjoittelun aikana olenkin oppinut itsenäistä työskentelyä ja aikataulujen hallitsemista. 

Kokonaisuudessaan harjoittelua on ollut mukavaa suorittaa ja yhteistyö Mikan ja Janiinan kanssa on sujunut vaivattomasti. Koen, että harjoittelun aikana olen oppinut paljon asioita, joista on varmasti hyötyä tulevaisuudessa. Harjoittelun loppumisesta huolimatta minuun voi törmäillä jatkossakin toimistolla, sillä onnekseni pääsen jatkamaan työskentelyä Dynastian tiimissä. 

Omien kokemusten kautta voin erittäin lämpimästi suositella harjoittelun suorittamista Dynastialla!

- Annika 


Me tarjoamme monipuolisesti erilaisia harjoittelumahdollisuuksia opiskelijoiden mielenkiinnon sekä osaamisen mukaan.

Myynnin valmentaminen

  • Meillä toimistosta vastaavat Myyntikoutsit. Myyntikoutsin tärkein tehtävä on tehdä henkilökohtaista myyntivalmentamista. Se koostuu tsemppaamisesta, auttamisesta ja omalla esimerkillä suunnan näyttämistä.

  • Harjoittelu tehdään kokoaikaisena ja sen kesto meillä on vähintään kolme kuukautta. Harjoittelu on palkallinen.

Rekrytointi

  • Saamme työhakemuksia päivittäin ja niistä vastaa meidän oma rekrytiimimme. Rekrytiimin vastuulla on työhakemusten käsittely, työhaastatteluiden sopiminen sekä itse haastattelut. Harjoittelu alkaa koulutusohjelmamme mukaan, jotta jokainen rekrytoija tietää mitä meillä tehdään.

  • Harjoittelu tehdään osa-aikaisena ja harjoittelun kesto on vähintään kaksi kuukautta.

Viestintä ja markkinointi

  • Markkinoinnin harjoittelu koostuu sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Harjoittelun aikana pääset suunnittelemaan, luomaan ja kehittämään markkinointisisältöä.

  • Harjoittelu on osa-aikaista ja ajankäyttöön pääset vaikuttamaan myös itse.

Myynti

  • Myynnin harjoittelun voi tehdä meillä milloin vain ja kokoaikaisena tai osa-aikaisena. Meillä tehdään päivittäin paljon kauppaa, joten samalla kuin harjoittelet myyntityötä, teet myös itsellesi lisätienestiä.

  • Myynnin harjoittelu on palkallinen ja olet oikeutettu samoihin etuihin, koulutukseen sekä valmennukseen kuin muutkin meidän myyjämme.


    Kiinnostuitko harjoittelun suorittamisesta meillä? Mahtavaa, laita meille viestiä ja keskustellaan yhdessä lisää!