Kesäolympialaiset

02.09.2022
Kuopion toimiston porukalla ei yhteishenkeä puutu.
Kuopion toimiston porukalla ei yhteishenkeä puutu.

Järjestämme kerran kuukaudessa Dynastia-päivät, jossa kisaillaan itseä sekä muita toimistoja vastaan parhaista myynneistä. Kun toimisto on saanut viisi voittoa kasaan, niin toimisto saa palkinnoksi 500 € yhteiseen käyttöön.

Tällä kertaa Kuopion toimisto nappasi viimeisen voiton ja pääsi järjestämään yhteistä tekemistä työporukan kanssa. Meidän työntekijöiltä kilpailuhenkeä ei puutu, sillä työntekijät äänestivät kesäolympialaisten puolesta.

Vihdoin viime perjantaina pääsimme viettämään huikeita kesäolympialaisia. Ennen olympialaisten alkamista kävimme porukalla syömässä ulkona, koska eihän kukaan voi kilpailla tyhjällä vatsalla. Kun vatsat oli täynnä olympialaiset alkoivat ryhmien jaolla ja lajien harjoittelulla. Lämmittelyiden jälkeen pääsimme kisaamaan pareittain ja keräämään mahdollisimman paljon pisteitä. 

Lajeja oli yhteensä kuusi: puhallusputkella ampuminen, ritsalla ammunta, lämäri, hevosenkengän heitto, frisbeen heitto koriin ja kurlinki. Kilpailun aikana näimme loistavia suorituksia ja huikeaa heittäytymistä. 

Kun kaikki lajit oli suoritettu, käytiin tulokset läpi ja julistettiin voittajat. Kilpailusta huolimatta tunnelma oli koko illan aikana rento ja hauska. Myös sää oli koko illan meidän puolella ja saimme nauttia vielä viimeisistä kesäilloista auringon lämmittämänä. 

Koko ilta oli erittäin onnistunut ja oli mukavaa viettää aikaa työkavereiden kanssa myös työajan ulkopuolella. Tämä ilta oli muistutus siitä, kuinka mahtava työporukka meillä onkaan!