Huikea palkintomatka New Yorkiin keväällä 2019

10.07.2019

Järjestimme M&J Dynastialla viime vuonna timanttisen kovan myyntikilpailun, missä palkintona oli huikea reissu New Yorkiin! Myyntikilpailussa kerättiin kisapisteitä joka viikko ja kaikkein hurjimmat myyntitykit ja samalla reissuun lähtijät olivat selvillä vuoden vaihteessa.

Lähtijöitä oli mukavasti lähes jokaiselta myyntitoimistoltamme. Palkintomatkalle lähtivät 7.-11.3.2019 Markus, Ismo, Arto, Mira ja Sara Oulusta, Laura Kajaanista, Timo, Juha, Niko, Mira, Jesse ja Mika Kuopiosta, Pia Varkaudesta, Sirpa ja Anita Jyväskylästä eli yhteisvahvuus siis 15 henkilöä.

Jokainen matkasi omilta paikkakunniltaan Helsinki-Vantaan Lentoasemalle ja lentokentällä meitä odottivatkin yhteistyökumppanimme A-lehtien edustajat Vesa ja Kari. Kokoonnuimme syömään ja ottamaan parit lähtöjuomat Nordic Kitchen Ravintolassa ennen lentoa.

Lentomme lähti lähes aikataulussa ja iso Finnairin kone vei meidät erittäin mukavasti ja turvallisesti perille. Lentomatka meni nopeaan ja aika erosta johtuen olimme perille lähes samaan aikaan, kuin Suomesta lähtiessämme.

Laskeuduimme John F. Kennedyn kentälle ja siirryimme sieltä bussikuljetuksella kohti keski-Manhattanilla sijainnutta hotelliamme Double Tree by Hilton Hotel Metropolitan. Majoituimme ja hotelli oli oikein mukava ja myöhemmin hahmottui, että oli myös sijainniltaan aivan erinomainen.

Ensimmäinen iltamme koko porukalla päättyi illalliseen Ravintola Le Relais DeVenisessä. Söimme pitkän kaavan mukaanhan ja nautimme myös erinomaisesta viinistä sekä muista ruokajuomista. Osalla porukkaa alkoi illallisen jälkeen jo hieman matka painamaan, mutta muutamat hurjimmat lähtivät vielä hieman tutustumaan kaupunkiin.

Perjantai alkoi oikein tuhdilla amerikkalaisella aamupalalla. Tämän jälkeen meitä odotti 4 tunnin kiertoajelu bussilla ympäri Manhattania. Ajelulla pääsimme tarkastelemaan Manhattinia erittäin monipuolisesti, Empire State Building olikin heti hotellimme lähellä, Central Parkia eli keskuspuistoa pääsi näkemään hyvin. Myös tunnetut aukiot, kuuluisat kadut kuten Wall street, tornit Trump Tower näkyivät hienosti bussista. Lisäksi pysähdyimme ja kävimme kävelemässä uuden World Trade Centerin tornin luona ja samalla näimme myös vanhojen tornien muistopaikat. Nähtävää oli paljon ja kiertoajelulla sai nopeasti paljon tietoa kaupungista.

Kiertoajelun jälkeen piipahdimme hotellilla ja sen jälkeen lähdimme aikaiselle illalliselle Ravintola Heartland Brewery & Chophouseen. Ruoat ja juomat olivat jälleen erinomaisia ja aika kului kuin siivillä.

Illalliselta suuntasimme suoraan Musikaali Majestic Theatre/Broadway: Phantom of the Operaan. Musikaali oli aivan fantastinen kokemus ja muodostui ehkä yllättäen myös monelle miehellekin aivan reissun kohokohdaksi. Moni tunnistikin musikaalista tuttuja Hollywood näyttelijöitä, kyllä vaan ammattilaiset ovat ammattilaisia.

Musikaalin jälkeen oltiinkin yön kynnyksellä ja suurin osa suuntasi jo hotellille nukkumaan ja osa kävi vielä muutamalla yömyssyllä 😊

Lauantai aamu alkoi jälleen rauhallisen aamupalan merkeissä. Tälle päivälle oli varattu aikaa paljon omatoimiseen shoppailuun ja kaupunkiin tutustumiseen. Laukut täyttyivät tuliaisista itse kullakin. Iltapäivästä suuntasimme koko porukalla syömään Hard Rock Cafeeseen ja siellä nautimmekin kyllä varsinaisen amerikkalaisen dinnerin. Tämän päivällisen jälkeen ei hetkeen tarvinnut ruokaa edes miettiä.

Hard Rock Cafeelta ja Time Squarelta suuntasimme suoraan kohti Madison Square- Areenaa ja illan peliä New York Rangers vs. New Yersey Devils. Areena olikin kyllä erittäin hieno ja valtavan kokoinen, kuitenkin katsomot oli tehty, niin, että aivan ylhäältäkin saakka näki kentän erinomaisesti.

Peli itsessään oli alkuun hieman varovaista ja kummallakaan joukkueella ei ollut ottelussa mitään erikoisen suurta panosta, mutta loppua kohden tunne lisääntyi ja fiilis katsomossa nousi nousemistaan. Todella hienoa oli päästä seuraamaan maailman kovinta kiekkoliigaa paikaan päältä.

Sunnuntaina aamupalojen jälkeen teimme viimeiset shoppailut ja sitten olikin aika sanoa Isolle omenalle näkemiin ja suuntasimme kohti lentokenttää. Paluulentokin meni oikein mukavasti ja saimme mukavasti huilattuakin. Maanantai aamuna olimme Suomessa ja kotimatkat alkoivat monia, monia kokemuksia rikkaampana.

Kiitokset reissusta A-lehtien Vesalle ja Karille ja toki kaikille reissulaisille. Hieno reissu ykköstykkien kanssa. Ei muuta kuin seuraavaa reissua odotellessa!