All Inclusive palkintomatka Tahkolle!

18.03.2021

Tonniklubikisa järjestetään muutaman kerran vuodessa ja pääpalkintona on aina irtiottoa arjesta - eli huippureissuja hyvässä seurassa! Tällä kertaa pääpalkintona oli matka Tahkon upeisiin rinteisiin viikonlopuksi. Reissupaikat jakautuivat tasaisesti toimistoillemme eli upeita suorituksia nähtiin ympäri Suomen!

Reissuun lähdettiin perjantaina ja ensimmäiset saapuivatkin paikalle jo hyvissä ajoin. Meillä oli käytössä erittäin iso yli 25 henkilön Villa, jossa oli loistavasti tilaa. Pidimme illalla kokousta, jonka jälkeen pääsimme rentoutumaan ja tutustumaan toisiimme. 

Ja kuultiinhan mökillä myös livemusiikkia!

Lauantain teema oli kaikille selvä - laskettelu ja rentoutuminen. Pääsimme hyvissä ajoin rinteisiin ja meitä palkittiin myös loistavalla kelillä. Lauantain kruunattiin - tietysti hyvällä ruualla ja juomalla - mutta myös savusaunomisella! Jokainen reissuun lähtijä ansaitsi hetken rentoutumista arjesta ja kovasta työstä. 

Seuraava Tonniklubikisamme on jo käynnissä ja tuleva pääpalkinto vie meidät Espanjan lämpöön upeille hiekkarannoille, mikäli maailman tilanne sen vain sallii. Muutoin tuomme Espanjan tänne Suomeen ja takaamme voittajille jälleen huikean palkintoreissun hyvässä seurassa!  

MJ DYNASTIA MJDYNASTIA MJ DYNASTIA KUOPIO MJ DYNASTIA HELSINKI MJ DYNASTIA VANTAA MJ DYNASTIA JYVÄSKYLÄ MJ DYNASTIA OULU MJ DYNASTIA VARKAUS