Työntekijälle

M&J Dynastia työnantajana

Olemme reilu, luotettava ja perheyrityksen arvoja noudattava yritys.

Meillä yksittäinen työntekijä on kaiken keskiössä, sillä mitä paremmin yksilö menestyy, sitä paremmin jokainen tiimi ja koko yritys menestyy. Turhia pukumiehiä tai paperinpyörittäjiä työpaikaltamme ei löydy, vaan kaikki henkilöt ovat myynnin parissa mukana.

Olemme myös joustava työnantaja, voit työskennellä kokopäiväisenä 7h päivässä tai osa-aikaisena 10-15h viikossa.Kouluttaminen

Myynti on ihan oma taitolajinsa ja siinä ei koskaan voi olla liian hyvä, eikä koskaan voi olla valmis myyjä. Usein uudelle myyjälle annetaan alkukoulutus, mutta tämän jälkeen jatkokouluttaminen jää tekemättä. Dynastialla annamme lupauksen hyvän alkukoulutuksen lisäksi päivittäisestä yksilövalmennuksesta, jatkokouluttamisesta ja jatkuvasta tukemisesta sekä huomioinnista. 

Koulutuksen suorittamalla ja ohjeita noudattamalla jokainen tulee pääsemään erittäin hyvälle tasolle ja suurin osa tulee kehittymään huippumyyjiksi.

Meillä on mahdollista suorittaa myös merkonomi- tai myynninammattitukinto oppisopimuksella.


Palkkaus


Tarjoamme jokaiselle aloittavalle työsuhteen alkuun turvallisen minimipalkan ja erinomaiset tulospalkkiot jokaisesta myydystä tuotteesta. Alussa on tärkein opetella peruasiat hyvin ja taitojen karttuessa avautuvat mahdollisuudet erinomaisille ansioille.

Palkkamallimme ovat erittäin kilpailukykyiset, selkeät ja yksinkertaiset. Näin jokainen pystyy helposti seuramaan omia tavoitteitaan ja asettamaan uusia tavoitteita. 

 Esimiestehtävät


Dynastian valmentajakoulu on  esimieskoulutus-ohjelmamme, johon voivat hakea kaikki työntekijämme alkukoulutuksen jälkeen. Kaikki koulutuksesta valmistuneet tulevat toimimaan erilaisissa esimiestehtävissä yrityksessämme


HAE TÖITÄ


Täytä alla oleva lomake ja jätä vapaamuotoinen työhakemus.