MJ DYNASTIA OULU

Tutustu työmahdollisuuksiimme ja hae Oulun tiimiimme!

MJ Dynastia Oulu | Avoimet työpaikat & kesätyöpaikat 2019 Oulussa

Oulun parhaat työpaikat ja kesätyöpaikat löytyvät M&J Dynastialta. Mikäli markkinointi - ja myyntityö ovat sinun juttusi sekä haluat kehittyä huippumyyjäksi, niin lue lisää avoimista työpaikoistamme Oulussa. Tarjolla hyväpalkkainen työ ja hyvä työpaikka, jossa lisäksi peruspalkan päälle motivoiva provisiopalkka.

Kehittäviä puhelinmyynti ja telemarkkinointi työpaikkoja Oulussa

M&J Dynastian myyntivalmennus ja myyntikoulutus takaavat onnistuneen alun myyjän työtehtäviin myös ilman aikaisempaa työkokemusta myyntialalta. Myyjän palkka kasvaa meillä ahkeran ja reippaan tekemisen tuloksena nopeasti.

M&J Dynastia Oy tarjoaa kehittäviä puhelinmyynti ja telemarkkinointi työpaikkoja Oulussa. Rekrytointi avoimiin työpaikkoihin tapahtuu M&J Dynastialla toimipistekohtaisesti. M&J Dynastian Oulun toimipisteen yhteystiedot ovat: Asemakatu 18 , 90100 Oulu. Puh: 040-6747051 / oulu@mjdynastia.fi. Ota rohkeasti yhteyttä vaikka heti, ja keskustellaan avoimista työpaikoista Oulussa.

Voit myös jättää työhakemuksen tältä sivulta löytyvältä työhakemuslomakkeella avoimiin työtehtäviimme.

Täytämme vapaat työpaikat heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten myy itsesi meille ja jätä työhakemus / kesätyöhakemus vaikka heti. Avoimia työpaikkoja M&J Dynastialla Oulussa haet täyttämällä avoimen työnhakulomakkeen tällä sivulla.

Vapaat työpaikat & työmahdollisuudet Oulussa - hae vapaita työpaikkoja nyt!

Uudet työpaikat ilmoitamme aina M&J Dynastian kotisivujen lisäksi myös MOL avoimet työpaikat sivustolla. Jos mietit, mistä töitä löytyisi niin tutustu M&J Dynastian myyjän työtehtäviin. M&J Dynastia tarjoaa tällä hetkellä mielenkiintoiset osapäivätyöt (päivätyö & iltatyö) sekä kokopäivätyöt Helsingissä, Kuopiossa, Varkaudessa, Oulussa, Jyväskylässä ja Kajaanissa.

Työkokemuksesi perusteella työnkuvasi voi olla jokin seuraavista: kesätyöntekijä, myyntiedustaja, myyntipäällikkö tai myyntijohtaja. Tällä hetkellä etsimme ahkeria myyntiedustajia Oulun toimistollemme sekä osa-aika, että kokoaikatyöhön.

Rekry vuoden 2019 oppisopimus & työharjoittelupaikkoihin alkanut Oulussa!

Meillä on tarjolla myös urapolun alussa oleville nuorille töitä. Haluamme rekrytoida sekä myynnin ammattilaiset että kasvattaa urapolun alussa olevia nuoria ja tarjota töitä jokaiselle ahkeralle opiskelijalle. M&J Dynastialla voitkin suorittaa opiskeluitasi tukevan työharjoittelun tai oppisopimuskoulutuksen.

Työnhaku opiskelijoille ja nuorille suunnattuihin työpaikkoihin tapahtuu tällä sivulla olevalla yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse toimittamalla vapaamuotoinen työpaikkahakemus osoitteeseen oulu@mjdynastia.fi


JÄTÄ YHTEYSTIETOSI JA KERROMME LISÄÄ M&J DYNASTIAN TYÖMAHDOLLISUUKSISTA! :)


MIKSI HAKEA TÖIHIN M&J DYNASTIALLE?

1) Joustavat työajat joko kokopäiväisesti 7h päivässä tai 10-15h/vko osa-aikaisesti

2) Kilpailukykyinen palkka + motivoivat tulospalkkiot

3) Kattava koulutus & perehdytys työhön.

4) Huippu työkaverit ja mielenkiintoiset myyntiprojektit

5) Mahdollisuus kehittyä joka päivä työssä ja edetä kokemuksen kertyessä esimiestehtäviin!


ÄLÄ EKSY MATKALLA UUDELLE URALLE - NÄIN LÖYDÄT PERILLE MJ DYNASTIAN TOIMISTOLLE:

Anna M&J Dynastian tarjota sinulle duuni, jossa viihtyy ja joka palkitsee - hae nyt, ja sinusta voi tulla Suomen kovin uusi myyntitykki & myyntimies / myyntinainen!