Vastuullinen työantaja - mitä se tarkoittaa?

09.04.2021

Olemme mukana Vastuullinen kesätyö sekä Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa. Mitä se tarkoittaa ja mihin asioihin olemme sitoutuneet, jotta voimme olla mukana Oikotien kampanjassa?

Linkki kumppaneiden listaan

Vastuullisen työnantajan kuusi periaatetta ovat:

1. Syrjimättömyys

2. Työelämän tasapaino ja hyvinvointi

3. Esihenkilötyöhön panostaminen

4. Työn merkitys ja työssä kehittyminen

5. Tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus

6. Hyvä hakijakokemus

Haluamme kouluttaa jokaisesta työntekijästämme hyvän myyjän sekä mahdollistaa uralla eteneminen yrityksessämme sekä yleisesti työmarkkinoille. Tarjoamme työtä kaikille, sillä pitkän myynti- ja koulutuskokemuksemme avulla tiedämme kuinka jokainen voi oppia myymään. Tarjoamme työtä tehtäväksi niin kokoaikaisesti kuin osa-aikaisestikin, jotta jokaisella on mahdollisuus tasapainottaa omaa työtään vapaa-ajan kanssa. Työpäivämme on normaalia lyhyempi sekä pidämme päivän aikana useita taukoja, sillä silloin pystymme tekemään myyntiä tehokkaasti ja jaksamme paremmin.

Esihenkilötyöskentely on yrityksemme kulmakivi. Haluamme, että jokaisella toimistollamme on useita Myyntikoutseja, jotka pyörittävät toimistojamme. Myyntikoutsin tärkein tehtävä on pitää toimistoillamme hyvää ja rentoa ilmapiiriä sekä auttaa ja valmentaa myyjiä päivittäin. Näin pystymme pitämään toimistoillamme hyvän fiiliksen ja rennon meiningin päivästä toiseen sekä auttaa jokaista myyjää kehittymään työssään.

Luomme toimistollemme ilmapiiriä, jossa jokainen saa kehittyä sekä edetä urallaan. Haluamme, että jokainen työntekijämme tietää, miten hän voi edetä yrityksessämme tehtäviin, jossa saa enemmän vastuuta. Haluamme hyödyntää työntekijöidemme vahvuuksia ja tarjota työtä, jossa pääsee loistamaan. Tarjoamme esimerkiksi vastuuta yrityksen valtakunnallisesta rekrytoinnista ja markkinoinnista, uusien työntekijöiden kouluttamisesta ja perehdyttämisestä sekä toimistojen alueellisesta johtamisesta.

Maksamme takuupalkkaa sekä myynneistä kertyvää bonusta. Käymme palkka-asiat läpi heti ensimmäisestä päivästä alkaen ja muistutamme sen muodostumisesta aika ajoin. Lisäksi järjestämme erilaisia myyntikilpailuja, joissa palkintoina voi olla erilaiset tuotteet tai palvelut, rahapalkinnot tai yhteiset reissut esimerkiksi laskettelurinteisiin tai ulkomaille aurinkorannoille. Myyntityössä palkka muodostuu yleensä bonuksista tai provisioista, joten omaan palkkaan voi vaikuttaa itse omalla motivaatiollaan. Tästä syystä palkkaus meillä on kerrottu selvästi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

Meillä rekrytoinneista vastaa rekrytointitiimimme, joka toimii Kuopiosta käsin. Rekrytointitiimimme käsittelee jokaisen hakemuksen läpi sekä kutsuu hakijoita haastatteluun. Haastattelussa kartoitetaan hakijoiden motivaatio työtä kohtaan sekä valmiudet tehdä myyntityötä. Jokaiselle hakijallemme tiedotetaan hakuprosessin tulos.

Tiivistetysti, me keskitymme olemaan hyvinvoiva työyhteisö, jossa on loistava ilmapiiri työskennellä. Panostamme jokaisen työntekijämme henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä myyntivalmentamiseen. Oma koulutusohjelmamme on luotu vuosien kokemuksella, joten tiedämme kuinka myydä, kouluttaa sekä valmentaa. Urapolkumme takaa jokaiselle mahdollisuuden edetä yrityksessämme sekä yleisesti työmarkkinoilla. Haluamme olla tunnettu hyvästä myyntikouluttamisesta sekä myyntivalmentamisesta. 

Jätä meille hakemuksesi, niin kerrommme työstä lisää

MJ DYNASTIA MJDYNASTIA MJ DYNASTIA KUOPIO MJ DYNASTIA HELSINKI MJ DYNASTIA VANTAA MJ DYNASTIA JYVÄSKYLÄ MJ DYNASTIA OULU MJ DYNASTIA VARKAUS