MEGATÄRSKYT- POHJOIS-SAVON SUURIN REKRYTOINTIKOKIERTUE IISALMESSA, KUOPIOSSA JA VARKAUDESSA

03.02.2017

Järjestämme laajan rekrytapahtumasarjan yhdessä maakunnan työnantaja- ja työntekijäjärjestöjen, oppilaitosten, Pohjois-Savon TE-toimiston, Etappi-työllisyyspalveluiden, hankeeseen osallistuvien kuntien sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Tärskyt järjestetään nuorisotakuun hengessä, tapahtuma on kuitenkin avoin kaikenikäisille työnhakijoille ja opiskelijoille

Pikatärskyt - Työnhakijalla on mahdollisuus vakuuttaa työnantaja vain muutamassa minuutissa pikahaastattelun avulla. HUOM! Pikatärskyille ilmoittautuminen avautuu pian!

Mikrotärskyt (Megatärskyjen sisällä) - Yhteisosastolla yrittäjien apuna paikallinen yrityskehittäjä sparraamassa ja esittelemässä yhdessä yrittäjien kanssa niitä monipuolisia mahdollisuuksia, joita mikroyritykset tarjoavat alueelle ja alueen työnhakijoille. Yhteyshenkilöt: Kuopiossa Anna-Liisa Martikainen p. 0447184903, Iisalmessa Eija Heilio p. 0406305527 ja Varkaudessa Petra Ryymin (paikalla vkolla 7) p. 0451681030.

Avoimet ovet - Tapahtumaviikolla on lisäksi mahdollisuus tavata työnantaja työpaikan omissa tiloissa. Myös muut organisaatiot avaavat ovensa esitelläkseen toimintaansa. Tsekkaa aikataulut ja työnantajat/muut organisaatiot sivupalkissa olevan linkin kautta.


Lue lisää sivuilta