Oppisopimuksella myyntialan töihin

24.11.2017

Kyllästyttääkö sinua pelkkä koulun penkkien kuluttaminen? Haluaisitko päästä mitä pikimmiten eroon pitkästyttävästä sekä puurolta tuntuvasta pulpetissa pönöttämisestä, ja sen sijaan kerryttää oppisopimuksella työkokemusta itsellesi? Oppisopimustyö tarjoaa M&J Dynastialla veikeän vaihtoehdon, jossa pääset heti käärimään hihat ja kasvattamaan osaamistasi myyntityön parissa. Ei pelkkää tylsää ja tavallista teoriaa, vaan oppia käytännössä.

Työtiimimme ei ole myöskään hassumpi, joten uskomme, että viihtyisit meillä!

Tiesitkö jo, että myynnin ammattitutkinnon voi suorittaa joustavasti oppisopimuksella?

Oppisopimus on vaihtoehtona mukavan mutkaton. Esimerkiksi meillä M&J Dynastialla on mahdollisuus päästä oppimaan myyntitaitoja joustavasti oppisopimuksella. Vuosittain meillä on ollut ilo valmentaa yli 20 uutta myynnin ammattilaista työelämään oppisopimuskoulutuksella.

Oppisopimuksella suoritetun tutkinnon lisäksi takaamme mukavan ansiotason opintotuen sijasta sekä arvokkaan työkokemuksen. Oppisopimuksella opiskelu on paitsi kannattavaa myös käytännönläheistä tekemistä.

Myyntialan parhaita puolia

Myyntityö sopii erityisesti vuorovaikutustaitoiselle ja tavoitteelliselle persoonalle. Pääset työn touhuun mukavien työkavereiden tsempatessa vieressä. Aikaisempi kokemus myyntialasta ei kuitenkaan ole tarpeen, vaan koulutamme sinut työtehtävään.

Kun myyntityöstä oppii nauttimaan ja muistaa pitää huumorin matkassa mukana, asiakkaat kilpailevat kohta siitä, kuka saa tehdä kauppoja juuri sinun kanssasi. Myyntityössä pääset luomaan työelämän verkostoasi asiakassuhteiden ja työyhteisösi kautta, joka puolestaan voi avata monia uusia ovia myöhemmin.

Oppisopimus kerryttää työkokemusta

Parasta oppisopimuksella kouluttautumisessa on se, että pääset nopeasti kiinni työelämään. Siitä on sinulle paljon etua tulevaisuudessa! Saat rutkasti hyödyllistä työkokemusta, joka on arvokasta valuuttaa työmarkkinoilla. Samalla säästyt opiskelijoille yleisiltä välivuosilta, eikä aikaasi valu hukkaan.

Voit edetä työelämän kautta omaa polkuasi pitkin haaveammattiisi ja edetä uralla energisen tekemisesi kautta. Jos viihdyt ja menestyt oppisopimuksen kautta saadussa myynnin työpaikassa, on sinulla mahdollisuus jäädä pysyväksi osaksi M&J Dynastian tiimiämme. Meillä M&J Dynastialla arvostetaan motivoitunutta ja toimeliasta kaveria. Tarjoammekin oivallisen urapolun työntekijöillemme kehittyä myynnin esihenkilötehtäviin.

Myynnin ammattitutkinnon suorittaneena voit toki työllistyä avaralle myynnin kentälle moninaisiin muihin tehtäviin. Saatkin erittäin hyvät valmiudet esihenkilötehtäviin tai yrittäjyyteen meiltä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Alta löydät yhteystiedot ja pääset jättämään hakemuksen.