Koulutusohjelma 2021

19.01.2021

Uusi vuosi tuo tullessaan uusia toimeksiantoja, uusia toimistoja Suomeen sekä tärkeimpänä uuden koulutusohjelmamme. Vuosien kokemus alalta, myyntityöstä sekä johtamisesta ovat olleet pääosassa uuden koulutusohjelmamme suunnittelutyössä. Ohjelma on otettu käyttöön tänä vuonna ja kaikki uudet myyjämme käyvät sen läpi sekä kaikilla on mahdollisuus samanlaiseen urapolkuun. 

Koulutusohjelman pääidea on, että myyjäksi ei tarvitse syntyä vaan huippumyyjäksikin voi kasvaa. Ensimmäiset viikot ovat yleensä kaikissa uusissa töissä vaikeimpia ja epämiellyttävimpiä, mutta yleensä epämukavuusalueella oppii parhaiten. Meillä ensimmäisen viikon ohjelma on ohjattua, jolloin uusi myyjä ei jää yksin vaan jokaista tuetaan uuden oppimisessa. 

Halusimme myös sisällyttää koulutusohjelmaamme henkilökohtaiset urapolkumahdollisuudet. Jokainen uusi myyjämme tulee tietämään heti ensimmäisenä päivänä, että miten hän voi edetä yrityksessämme ja mitä se vaatii. Haluamme kasvattaa yrityksemme sisältä uusia johtajia, joten on tärkeää, että koulutusohjelma sekä urapolku motivoi uralla eteenpäin. 

Koulutusohjelman tuloksia verrataan myöhemmin, mutta ainakin nyt olemme huomanneet, että uudet myyjämme saavat onnistumisia heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Jatkamme koulutusohjelmamme kehittämistä, jotta pystymme kouluttamaan uusista myyjistämme huippumyyjiä sekä inspiroivia johtajia yritykseemme sekä yleisesti työmarkkinoille. 


Jos kiinnostuit koulutusohjelmastamme, niin jätä hakemuksesi. Voit lukea lisää avoimista työmahdollisuuksistamme täältä.