Ajankohtaista

Järjestimme M&J Dynastialla viime vuonna timanttisen kovan myyntikilpailun, missä palkintona oli huikea reissu New Yorkiin! Myyntikilpailussa kerättiin kisapisteitä joka viikko ja kaikkein hurjimmat myyntitykit ja samalla reissuun lähtijät olivat selvillä vuoden vaihteessa.

Aloitimme syksyllä palkitsemaan yrityksessämme " kuukauden työntekijän". Ajatuksena oli, että jokainen voi valita omalta toimistoltaan ehdokkaan ja raati valitsee ehdokkaista aina kuukauden työntekijän. Kriteereinä valinnalle mm. hyvä asenne, positiivinen erottuminen muista ja tietenkin myös hyvät myyntitulokset. Maineen ja kunnian lisäksi...

Kesällä kilpailtiin kaikkien toimistojen kesken Dynastiapäivien parissa ja voittajaksi selviytyi huikean taistelun jälkeen Oulun Ismo! Palkinnoksi mestaruuspokaali, kuohujuomaa, 55-tuumainen UHD-telkkari ja pari sataa euroa lahjakortteina. Kovalle penkkiurheilijalle erinomaisesti sopivat palkinnot.

M&J Dynastialla järjestettiin viime kesänä 2017 huikea kesäkilpailu, mikä kulki nimellä Unelmien Reissu. Kisassa olivat mukana M&J Dynastian myyntitoimistojen vakituiset työntekijät sekä kesätyöntekijät. Kisa oli käynnissä koko kesän ja omalla myyntimenestyksellä pystyi varmistaa itselleen paikan Espanjan palkintoreissuun.