Ajankohtaista

Jännittävä tonniklubi-kisa saatiin päätökseen ja pääsimme näkemään jälleen upeita suorituksia jokaiselta toimistolta. Tällä kertaa huikeat voittajamme pääsivät nauttimaan herkullisesta ruoasta ja livemusiikista Kuopion viinijuhlilla. Mukaan tarttui huikea porukka, josta jokainen todella ansaitsi palkinnon loistavasta duunista.

Uusimmalla YouTube videollamme Mika vastaa Instagram seuraajiemme lähettämiin kysymyksiin. Videolta saa monipuolisia vastauksia muun muassa palkkaukseen ja työnhakuun liittyviin kysymyksiin. Mikäli sinua vielä mietityttää jokin asia, niin laita meille viestiä ja keskustellaan lisää.

Tonniklubikisa saatiin jälleen päätökseen ja saimme nähdä upeita suorituksia jokaiselta osallistujalta. Tuttuun tapaan voittajille on tarjolla ikimuistoinen palkintomatka ja tällä kertaa kohteeksi valikoitui Espanja, Benicàssim. Pidennetylle viikonloppureissulle tarttui mukaan mahtava porukka, joka on lomansa todella ansainnut

Olemme käynnistäneet kesätyöhaun tulevalle kesälle. Kesätöitä myynnin parissa on tarjolla Kuopion, Helsingin, Vantaan, Jyväskylän ja Varkauden toimistoillamme. Viime vuonna työllistimme opiskelijoita keväästä loppukesään asti ja tänäkin vuonna ensimmäiset aloitukset ovat huhtikuussa.

Esittelemme alla olevalla videolla asiakaspalvelijan työtä. Projektissa autamme toimeksiantajamme asiakkaita täyttämään keskeneräinen hakemus loppuun.